Όλη η Καλλονή ένα ποδήλατο- Με μεγάλη επιτυχία η εκδήλωση «ποδηλατάδα στην πόλη μας», για την Παγκόσμια Ημέρα Ποδηλάτου


Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε χθες το απόγευμα στην Καλλονή, η κοινή δράση της Αντιδημαρχίας Πολιτισμού, Εθελοντισμού και Νέας Γενιάς σε συνεργασία με τις Σχολικές Επιτροπές Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης και την ευγενική συμμετοχή του Συνδέσμου Πολιτισμού, Αθλητισμού και Τουρισμού των Δήμων Μυτιλήνης και Δυτικής Λέσβου «ποδηλατάδα στην πόλη μας», για την Παγκόσμια Ημέρα Ποδηλάτου.


Δεκάδες μικροί και μεγάλοι, συμμετείχαν στην ποδηλατάδα και η δυναμική τους παρουσία έδωσε το έναυσμα στον Δήμο να επιθυμεί να θεσμοθετήσει τη δράση σε ετήσια βάση.


Στην δράση έδωσαν το παρόν πέραν των Προέδρων των Σχολικών Επιτροπών κ.κ. Περιβολάρη Νίκο και Απόστολο Βαρελτζή, ο Εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος Αθλητισμού Ανδρέας Αξής αλλά και ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Στρατής Γελαγώτης.


Στη δήλωσή της η Αντιδήμαρχος Πολιτισμού, Εθελοντισμού και Νέας Γενιάς Ζαχαρούλα Ιωακείμ τόνισε:

«Μαθαίνουμε τα παιδιά μας να σέβονται το περιβάλλον, να αναπτύσσουν ένα υγιές σώμα βελτιώνοντας την φυσική τους κατάσταση και να αποκτούν περιβαλλοντική συνείδηση. Η συμμετοχή των μικρών αλλά και των μεγάλων φίλων του ποδηλάτου ήταν συγκινητική και μας δίνει την δύναμη το κουράγιο και την ελπίδα να θεσμοθετήσουμε την δράση σε ετήσια βάση. Κλείνοντας θα ήθελα να δώσω τα εύσημα στους εθελοντές μας, στην ΕΛ.ΑΣ. και στο ΕΚΑΒ για την άψογη συνεργασία και βοήθεια. Θα ήταν μεγάλη παράληψη να μην ευχαριστήσω τους χορηγούς μας αλλά και τους Προέδρους των σχολικών επιτροπών κ. Βαρελτζή Απόστολο και Περιβολάρη Νικόλαο και τον Ανδρέα Αξή για την καθοριστική βοήθεια τους».