Γατογωνιά | «…Ανακοίνωση με ψέμα...» - Το νέο της ημέρας από τον Τζιτζιφρίγκο...


Το νέο της ημέρας από τον ρεπόρτερ Τζιτζιφρίγκο | Του Ευστράτιου Δ. Κοκκινέλλη 

- Αφεντικό καλημέρα! Μετά τον πρόεδρα της Κοινότητας, πολυπόθητη ανακοίνωση είχαμε και από την Επιτροπή που έγινε Σύλλογος. Τελικά, φαίνεται ότι η προχθεσινή μας συζήτηση τους <<ταρακούνησε>> και τους έκανε να προχωρήσουν στην έκδοση Δελτίο Τύπου για τη δήλωση του κυβερνητικού βουλευτή.

- Καλημέρα Τζιτζιφρίγκο. Ευτυχώς υπήρξε. Για φαντάσου να μην υπήρχε ούτε μια λέξη γι' αυτό! Πως σου φάνηκε;

- Έχω τις ενστάσεις μου μεγάλε... 

- Τι είδες, που δεν είδα και ενίστασαι;

- Να είδα λάθη συντακτικού και ορθογραφικά, και απουσία στίξεων...

- Τζιτζιφρίγκο με εξοργίζεις! Μίλα σοβαρά, ειδάλλως κόβουμε τη συζήτηση εδώ!

- Αφεντικό μιλάω τώρα! Θα την χαρακτήριζα ως άτοπη και ανακριβής. Αρχικά, για να ξεκαθαρίσουμε τα πράγματα και να μην προκαλούνται λάθος εντυπώσεις, ΠΟΤΕ δεν ήταν προεκλογική δέσμευση του Πρωθυπουργού της χώρας για άμεση αποσυμφόρηση και κλείσιμο του ΚΥΤ, αλλά “νοικοκύρεμα” του ΚΥΤ και επαναφορά στην πρότερα κατάσταση αυτού. Την ίδια προεκλογική δέσμευση είχε και ο κυβερνητικός Βουλευτής του νομού. Μετεκλογικά, βέβαια, μέσα Νοεμβρίου υπήρξε η δέσμευση του Πρωθυπουργού για κλείσιμο της Μόριας, της ΒΙΑΛ και του Βαθέος Σάμου. Και μιας που μας το έταξε, οφείλει και να την υλοποιήσει!

- Και ρε Τζιτζιφρίγκο, στο δια ταύτα συμφωνείς σε κάτι;

- Ναι αφεντικό, στο δια ταύτα, κρατάμε ότι πρέπει “αγωνιστούμε δυναμικά” και “...πως η συνέχιση της κατάστασης είναι απαράδεκτη, επικίνδυνη και αποτελεί τη χειρότερη δυνατή λύση...”!

Για να έχεις κι εσύ άμεση επικοινωνία με τον γάτο Τζιτζιφρίγκο, και να του θίξεις το θέμα που θες προς συζήτηση, δεν έχεις παρά του να στείλεις μήνυμα στο ηλεκτρονικό του ταχυδρομείο, gatostzitziphrinkos@gmail.com .