Επέστρεψε στο ΚΥ Καλλονής ο Μαιευτήρας – Γυναικολόγος, Παναγιώτης Προβέτζας


Από σήμερα επανεκκινείται η συνεργασία του Κέντρου Υγείας Καλλονής με το Μαιευτήρα – Γυναικολόγο, κ. Παναγιώτη Προβέτζα, η οποία είχε διακοπεί λόγω της έκτακτης κατάστασης που είχε δημιουργήσει η πανδημία του Κορωνοϊού. 

Για ραντεβού και πληροφορίες, καθώς και για τις επιπλέον υπηρεσίες που προσφέρει το Γυναικολογικό Τμήμα του Κέντρου Υγείας Καλλονής (παροχή βοήθειας και καθοδήγησης για τις μέλλουσες μητέρες, πρόγραμμα ανώδυνου τοκετού, λήψη Tέστ ΠΑΠ) οι πολίτες μπορούν να απευθύνονται στο τηλέφωνο 22530 22222.

Για την επανέναρξη αυτής της συνεργασίας ο Πρόεδρος της Τριμελούς Διοικούσας Επιτροπής του Κέντρου Υγείας Καλλονής, κ. Αλέξανδρος Ροδίτης, ευχαρίστησε θερμά το Μαιευτήρα – Γυναικολόγο, κ. Παναγιώτη Προβέτζα, και τόνισε: «Λαμβάνοντας όλα τα απαραίτητα μέτρα και τηρώντας τις οδηγίες του ΕΟΔΥ, εργαζόμαστε με προσήλωση για την παροχή καλών υπηρεσιών προς τους συμπολίτες μας. Καλωσορίζουμε τον κ. Προβέτζα στη μονάδα μας που ενισχύεται με την παρουσία του και συνεχίζουμε τη μακρόχρονη συνεργασία μας».