Πώς να διαλέξετε σχολικές τσάντες για τα παιδιά σας


Άλλη μια χρονιά αρχίζει και εσείς πρέπει να αγοράσετε την καινούργια σχολική τσάντα για το παιδί σας. Είναι αλήθεια ότι η μόδα προστάζει πολλά σχέδια, ωστόσο το βάρος που επιτρέπεται να σηκώνει το παιδί αντιστοιχεί στο 10% του βάρους του για να μην αντιμετωπίσει προβλήματα με την σπονδυλική του στήλη.

Στο Watobject σας προτείνουμε μέσα από την μεγάλη ποικιλία σχολικών ειδών, σχολικές τσάντες, κασετίνες και γραφική ύλη που πληρούν όλες τις προδιαγραφές και εξασφαλίζουν μία άνετη καθημερινότητα στο περιβάλλον του σχολείου.

Η καλύτερη επιλογή τσάντας, πρέπει να περιλαμβάνει:

·         Φαρδιούς ιμάντες που πιάνουν τους ώμους και την πλάτη καλά, χωρίς να γέρνουν το σώμα του παιδιού, αφήνοντας ταυτόχρονα την περιοχή να αιματώνεται καλά. Οι ιμάντες πρέπει να είναι δύο και όχι ένας, που φοριέται χιαστί γιατί έτσι το βάρος δεν ισομοιράζεται καλά
·         Ελέγξτε αν η πλάτη της τσάντας είναι ενισχυμένη για να προστατεύει την πλάτη του παιδιού από τα διάφορα αιχμηρά αντικείμενα και να προσαρμόζεται όμορφα στην κούρμπα της πλάτης

Upixel μεγάλο και μικρό σακίδιο



Η φούξια σχολική τσάντα είναι πολύ ανθεκτική, κατασκευασμένη από νάιλον και σιλικόνη με πολλές θήκες που μπορούν να χωρέσουν πολλά και χρήσιμα σχολικά είδη.

Από την άλλη η μπλε τσάντα που μπορείτε να βρείτε εδώ είναι λίγο μικρότερη και είναι φτιαγμένη από νάιλον και πολυεστέρα. Και στις δύο τσάντες δίδονται pixels τα οποία μπορούν να διαμορφώσουν print στο μπροστινό μέρος! Δείτε περισσότερα στο Watobject.

Πολύ καλή λύση, αν το παιδί αντιμετωπίζει ήδη πρόβλημα με την πλάτη ή την μέση είναι οι τσάντες τρόλεϊ με ειδική θήκη για κασετίνα και για όλη την γραφική ύλη που χρειάζεται καθημερινά.

Μπείτε στο ηλεκτρονικό κατάστημα Watobject και βρείτε κάθε χρήσιμο προϊόν για την νέα σχολική χρονιά που ξεκινάει, σε πολύ καλές τιμές και άμεση εξυπηρέτηση!