ΘΡΗΝΟΣ σε Αγιασο και Μορια- Η ανακοίνωση της αστυνομίας για το θανατηφόρο τροχαίο



Το δυστύχημα συνέβη στο δρόμο που έχει σκοτώσει πολλούς ανθρώπους. Στο δρόμο φονιά, την ΕΟ Παπάδου – Περάματος. 

Σύμφωνα με πληροφορίες ο 19χρονος οδηγός της μηχανής με κατεύθυνση το Περαμα προσπάθησε να προσπεράσει αυτοκίνητο με αποτέλεσμα να συγκρουστεί μετωπικά με παπακι που οδηγούσε ο 18χρονος που ερχόταν από το αντίθετο ρεύμα

Η μεγάλη αγάπη των δυο παιδιών, τα μηχανάκια τους κόστισαν την ζωή

Όλοι, φίλοι, γνωστοί, συγγενείς μόνο καλά λόγια έχουν να πουν για τους νεαρούς, τον 19χρονο S.X από την Αλβανία μόνιμο κάτοικο Αγιάσου και τον 18χρονο Κ.Μ από την Μορια και οι δυο μαθητές λυκείου.

Τραγική ειρωνεία ότι ο 19χρονος έμενε μόνος του στην Λέσβο, καθώς οι γονείς του διαμένουν στην Ρόδο, ενώ οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η μηχανή που οδηγούσε δεν ήταν δική του αλλά την είχε δανειστεί από φίλο του.

Χτες αργά το βράδυ εξελίχτηκαν δραματικές σκηνές στο νοσοκομείο Μυτιλήνης με την μάνα του Κ.Μ να μην μπορεί να πιστέψει το κακό που τους βρήκε και τον 19χρονο S.X να μην υπάρχει κάποιος να τον αναγνωρίσει.

Στο νοσοκομείο βρέθηκαν αργά χτες και πολλοί φίλοι των δυο παιδιών πέρα από τους συγγενείς του 18χρονου Κ.Μ.

Η λιτή ανακοίνωση της αστυνομίας:

Θανατηφόρο τροχαίο ατύχημα

Από το Αστυνομικό Τμήμα Γέρας διενεργείται προανάκριση για οδικό τροχαίο ατύχημα που έλαβε χώρα χθες (18-06-2020) στο  2ο χλμ. επαρχιακής οδού Παπάδου – Περάματος στη Λέσβο.

Συγκεκριμένα, στο περιστατικό ενεπλάκησαν δίκυκλη μοτοσικλέτα με οδηγό αλλοδαπό και δίκυκλο μοτοποδήλατο με οδηγό ημεδαπό.

Κατά το χρόνο του συμβάντος, τραυματίσθηκαν θανάσιμα, οι προαναφερόμενοι δικυκλιστές.

Τα αίτια και οι συνθήκες του ατυχήματος διερευνώνται.