Μάσκες αντί για πενθήμερη: Μαθητές του 3ου Γυμνασίου Μυτιλήνης δώρισαν στο νοσοκομείο τα χρήματα της εκδρομής


Τα λεφτά για τη σχολική εκδρομή της Γ' Γυμνασίου έγιναν τελικά μάσκες για το προσωπικό του νοσοκομείου

Συνολικά 900 μάσκες υψηλής προστασίας αξίας 2.500 ευρώ, αγόρασαν με τα χρήματα που είχαν συγκεντρώσει για την ετήσια τους σχολική εκδρομή οι μαθητές της Γ' τάξης του 3ου Γυμνασίου Μυτιλήνης.

Τις μάσκες προσέφεραν σήμερα στο Νοσοκομείο Μυτιλήνης για να χρησιμοποιηθούν για την προστασία του προσωπικού στη μάχη κατά του κορωνοϊού.

Τα χρήματα αυτά οι μαθητές είχαν συγκεντρώσει από λαχειοφόρο κλήρωση η οποία έγινε με τη βοήθεια του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων του σχολείου και από τη συνδρομή των γονέων τους, για να βοηθηθούν οικονομικά στην ετήσια τους σχολική εκδρομή.

Η εκδρομή όμως δεν πραγματοποιήθηκε, λόγω της πανδημίας και τα παιδιά αποφάσισαν, να διαθέσουν τα χρήματα για την προμήθεια εξοπλισμού προστασίας στο νοσοκομείο, όπως τόνισαν παραδίδοντας το υλικό, «ώστε το καθημερινά μαχόμενο προσωπικό ιατρικό, νοσηλευτικό και λοιπό, να εργάζεται με ασφάλεια».

«Τους αξίζουν πολλά συγχαρητήρια γιατί αποδεικνύουν έμπρακτα ότι διακατέχονται από υψηλές αξίες και αισθήματα αλληλεγγύης. Τους ευχαριστούμε θερμά» σημείωσε ο διοικητής του Νοσοκομείου Μυτιλήνης Γιώργος Καμπούρης, παραλαμβάνοντας το υγειονομικό υλικό.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ο Πρόεδρος Γεώργιος Καμπούρης και τα μέλη του Δ.Σ. του Γενικού Νοσοκομείου Μυτιλήνης, εκφράζουν τις θερμές ευχαριστίες τους στους παρακάτω μαθητές της Γ’ Τάξης του 3ου Γυμνασίου Μυτιλήνης.

ΑΝΔΡΙΩΤΗΣ ΑΓΓΕΛΟΣ
ΑΓΙΑΚΑΤΣΙΚΑ ΜΥΡΣΙΝΗ
ΒΑΜΒΑΚΑ ΔΑΝΑΗ
ΒΟΙΚΟΣ ΜΑΝΩΛΗΣ
ΓΕΩΡΓΙΤΖΙΚΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
ΓΙΑΝΝΙΚΟΥ ΜΑΡΙΑ
ΔΕΛΗΜΗΤΡΟΥ ΒΑΝΑ
ΔΟΥΚΑΚΗ ΣΕΒΑΣΤΗ
ΚΑΡΛΑΓΑΝΗ ΜΑΡΙΑ
ΚΟΚΙΟΥΣΗΣ ΘΕΟΛΟΓΟΣ
ΚΥΠΡΙΩΤΗ ΕΛΕΝΗ
ΜΑΜΑΤΣΗ ΑΦΡΟΔΙΤΗ
ΜΙΛΟΥΚΑ ΕΡΙΦΥΛΗ
ΜΥΡΟΓΙΑΝΝΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
ΝΑΣΙ ΣΟΦΙΑ
ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΑΚΗΣ ΦΑΝΟΥΡΙΟΣ
ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΕΙΡΗΝΗ
ΠΕΤΡΕΛΛΗ ΕΥΘΥΜΙΑ
ΟΙΚΟΝΟΜΙΔΗΣ ΦΩΤΗΣ
ΠΡΟΒΕΤΖΑΣ ΙΓΝΑΤΙΟΣ
ΣΑΚΑΡΑΚΗ ΟΛΓΑ
ΣΠΗΛΙΩΤΟΠΟΥΛΟΥ ΡΑΦΑΗΛΙΑ
ΤΑΤΑΚΗ ΡΑΦΑΕΛΑ
ΦΕΡΕΤΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
ΦΟΥΛΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ
ΧΑΤΖΗΛΑΜΠΡΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

Οι παραπάνω μαθητές προσέφεραν στο Νοσοκομείο μας 900 μάσκες υψηλής προστασίας, αξίας 2.500 €. Τα χρήματα αυτά, συγκεντρωθήκαν  από λαχειοφόρο κλήρωση η οποία έγινε με τη βοήθεια του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων του 3ου Γυμνασίου Μυτιλήνης και από την συνδρομή των γονέων τούς, για να βοηθηθούν οικονομικά και να πάρουν μέρος στην εκδρομή του σχολείου τους.

Η εκδρομή όμως δεν πραγματοποιήθηκε, λόγω της πανδημίας Covid-19 και τα παιδιά αποφάσισαν, προς τιμήν τους,  να διαθέσουν τα χρήματα για την προμήθεια εξοπλισμού προστασίας στο Νοσοκομείο μας, ώστε το καθημερινά μαχόμενο προσωπικό ιατρικό, νοσηλευτικό και λοιπό, να εργάζεται με ασφάλεια.

Τους  αξίζουν πολλά συγχαρητήρια γιατί αποδεικνύουν έμπρακτα  ότι η νέα γενιά συνεχίζει να έχει υψηλές αξίες και αισθήματα αλληλεγγύης.

Ευχαριστούμε θερμά τα νέα αυτά παιδιά, αλλά και τους γονείς τους για αυτή τους τη δωρεά.

Από το Γραφείο Διοίκησης Γ.Ν. Μυτιλήνης «Βοστάνειο»