2+1 ανδρικές και γυναικείες τσάντες για καθημερινή χρήση από αγαπημένα brands


Η τσάντα που παίρνετε μαζί σας σε καθημερινή βάση παίζει πολύ σημαντικό ρόλο στην επιβίωσή σας στον έξω κόσμο! Ειδικά για τις γυναίκες είναι μία πολύ μεγάλη υπόθεση, αφού εκεί μέσα εκτός από μικροπράγματα που η χρήση τους είναι προαιρετική υπάρχουν και είδη που είναι άκρως απαραίτητα. Περίπου στα ίδια πρότυπα κινούνται και οι άνδρες, με κλειδιά, κινητό, πορτοφόλι να είναι τα βασικά τους είδη. Για να είστε πιο άνετοι και ευέλικτοι στην καθημερινότητά σας, προτείνουμε από το Bag Stories ανδρικές τσάντες ώμου και γυναικείες τσάντες μέσης / ώμου. Πρόκειται για τις πιο έξυπνες επιλογές. Δείτε γιατί!

Ανδρική τσάντα ώμου


Το τσαντάκι ώμου χιαστί σε μαύρο είναι η πιο κλασική και βολική επιλογή για τους περισσότερους άνδρες που κάθε μέρα πάνε στην δουλειά τους, την σχολή τους ή έχουν κανονίσει μία βόλτα. Χωράει όλα τα άκρως απαραίτητα αντικείμενα που συνήθως θέλει να έχει μαζί του ο άνδρας, ενώ η κατασκευή της είναι πολύ ανθεκτική. Βρείτε από εδώ το τσαντάκι Pisa Black της Bric's, με -20% έκπτωση.

Τσαντάκι μέσης γυναικείο


Έχουν έρθει και πάλι στην μόδα και αποτελούν μία πολύ γλυκιά πρόταση για γυναίκες όλων των ηλικιών. Οι τσάντες kipling μέσης σας χαρίζουν νεανικό στυλ και χωράνε μέσα τα απαραίτητα για μία βόλτα. Με πολλούς αποθηκευτικούς χώρους. Βρείτε την στο elegant ιβουάρ.

BackpackMust επιλογή


Οι γυναικείες τσάντες πλάτης είναι πολύ διάσημες πλέον. Δεν υπάρχει γυναίκα που να μην έσω μία. Ακόμα και εκείνες που έμεναν πιστές στις τσάντες ώμου έχουν αναγνωρίσει την αξία τους. Σας προτείνουμε μία μεσαίου μεγέθους μαύρη κλασική Pepe Jeans με καρώ επένδυση στο εσωτερικό και 3 ευρύχωρες θήκες. Την θέλετε; Κλικάρετε εδώ.
Περισσότερες ανδρικές και γυναικείες επώνυμες τσάντες θα βρείτε στο bagstories.gr με άμεση αποστολή στην πόρτα σας.