Από την Μορια στην Αρίσβη ο 20χρονος Αφγανός δολοφόνος- Παρενοχλούσε ανήλικα στο νοικιασμένο σπίτι του

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ

Σοκ έχει προκαλέσει στην κεντρική Λέσβο, η χθεσινή μεγάλη επιτυχία του Α.Τ. Καλλονής, που προχώρησε σε μια σημαντική σύλληψη, ενός Αφγανού που είχε σκοπό να αποπλανήσει μικρά παιδιά.

Είχε διαπράξει ανθρωποκτονία στην Μόρια!

Σε μια πολύ σημαντική σύλληψη προχώρησε το Α.Τ. Καλλονής, χθες(03.06) σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του kalloninews.gr!

Πιο συγκεκριμένα, εδώ και μερικές ημέρες, Αφγανός υπήκοος μέσω τρίτου(ενός υπηκόου Αλβανίας) νοίκιασε οικία στην Αρίσβη προ 15ημέρου.

Σκοπός αυτής της ενοικίασης ήταν να διαφύγει και να κρυφτεί απο τις αρχές, μιας και είχε διαπράξει τον Απρίλιο του 2020 ανθρωποκτονία στην Μόρια!

Ωστόσο παράλληλα, άρχισε να βγάζει...γούστα!

Καλούσε με ιδιαίτερο τρόπο και μέσω κι άλλων που τον βοηθούσαν σπίτι του μικρά παιδιά, με σκοπό την σεξουαλική τους παρενόχληση!

Ντόπιοι, προχώρησαν σε άμεση καταγγελία με τους αστυνομικούς του Α.Τ. Καλλονής να προβαίνουν άμεσα στις απαραίτητες ενέργειες και να συλλαμβάνουν τον Αφγανό!

Πηγή kalloninews.gr

Η ανακοίνωση της αστυνομίας:

Συνελήφθη, την (03-06-2020) με σχετικό ένταλμα Δικαστικής Αρχής, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Καλλονής και της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Μυτιλήνης, 20χρονος αλλοδαπός, που είχε ταυτοποιηθεί για την εμπλοκή του σε περιστατικό θανάσιμου τραυματισμού 16χρονου αλλοδαπού, που έλαβε χώρα βραδινές ώρες της 07-04-2020 σε δομή παραμονής αλλοδαπών στη Μόρια της Λέσβου.

Ειδικότερα, ο 20χρονος εντοπίστηκε από αστυνομικούς, χθες το απόγευμα στην ευρύτερη περιοχή της Καλλονής στη Λέσβο, προσήχθη σε αστυνομικό κατάστημα και συνελήφθη, κατηγορούμενος για το αδίκημα της ανθρωποκτονίας από πρόθεση και για παράβαση της νομοθεσίας για τα όπλα.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στην αρμόδια Εισαγγελική Αρχή.