Έτοιμα για παιχνίδι τα γήπεδα αντισφαίρισης του Κλειστού Γυμναστηρίου Νεάπολης Μυτιλήνης (PICS)


Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες συντήρησης και βελτίωσης των γηπέδων αντισφαίρισης (τένις) που βρίσκονται στον περιβάλλοντα χώρο του Κλειστού Γυμναστηρίου Νεάπολης Μυτιλήνης.


Οι εργασίες περιελάμβαναν την πλήρη περίφραξη των γηπέδων με παράλληλο καθαρισμό του παράπλευρου καλαμιώνα, αντικατάσταση των πορτών, βάψιμο του εσωτερικού των γηπέδων, τοποθέτηση προστατευτικών περιμετρικά, φωτισμού, καθώς και νέων διχτυών και στα δύο γήπεδα. Σε σύντομο χρονικό διάστημα θα τοποθετηθούν και νέοι τάπητες, ολοκληρώνοντας έτσι την εικόνα των γηπέδων.

Ο Δήμος Μυτιλήνης, πιστός στις εξαγγελίες του, δίνει ιδιαίτερη σημασία στον Αθλητισμό, προσφέροντας όσο το δυνατόν περισσότερες επιλογές άθλησης στους δημότες του και προχωρώντας σταθερά στην αναβάθμιση των αθλητικών χώρων του Δήμου.


Και η διαφορετική.. ανακοίνωση από τον σύνδεσμο Πολιτισμού Αθλητισμού Τουρισμού Νήσου Λέσβου

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Παραδόθηκαν προς χρήση τα δύο γήπεδα αντισφαίρισης, που βρίσκονται στον αύλειο  χώρο του κλειστού γυμναστηρίου Μυτιλήνης στην Νεάπολη, μετά την ολοκλήρωση των εργασιών περίφραξης,  τοποθέτησης  θυρών, εγκατάσταση και τοποθέτηση νέων προβολέων, καθώς και την αγορά και τοποθέτηση νέων διχτύων αντισφαίρισης.

Το έργο της ανακατασκευής των τριών εξωτερικών γηπέδων που ξεκίνησε τον Οκτώβριο του 2019 καλύφθηκε εξ' ολοκλήρου με δαπάνη του Συνδέσμου Πολιτισμού Αθλητισμού Τουρισμού Νήσου Λέσβου. Η πρώτη εργολαβία του έργου, που το καθιστά  κατάλληλο προς χρήση από  τους αθλητές, ολοκληρώθηκε  πριν λίγες ημέρες με την τοποθέτηση των νέων θυρών, ενώ το προσεχές διάστημα αναμένεται να ξεκινήσει το έργο της κατασκευής του νέου δαπέδου.


Να σημειωθεί ότι ο δήμος Μυτιλήνης, με τη χορηγία ιδιώτη,  συνέβαλε στην κατασκευή και τοποθέτηση των νέων θυρών των δύο αθλητικών εγκαταστάσεων.  Η πρόεδρος του συνδέσμου Πολιτισμού Αθλητισμού Τουρισμού Νήσου Λέσβου, Βάσω Χοχλάκα ευχαριστεί θερμά το δήμαρχο Μυτιλήνης, Στρατή Κύτελη για την πολύτιμη συνδρομή του δήμου Μυτιλήνης στην ολοκλήρωση των εργασιών.