Σεμινάριο ζαχαροπλαστικής με τον Λιβανέζο Joseph Azzam στην Μυτιλήνη


Από το Κέντρο διά Βίου Μάθησης«e-paideusi» σήμερα Παρασκευή 29 Μαίου

Στα πλαίσια της επαναλειτουργίας των δραστηριοτήτων του Κέντρου Δια Βίου Μάθησης e-paideusi, που πρόσφατα ιδρύθηκε και αναμένεται το επόμενο διάστημα να δραστηριοποιηθεί πλήρως, πραγματοποιείται εξειδικευμένο σεμινάριο ζαχαροπλαστικής, το οποίο θα πραγματοποιηθεί από το γνωστό Pastry Chef Joseph Azzam και θα παρουσιάσει το λιβανέζικο τρόπο παρασκευής σιροπιαστών και σύγχρονων δημιουργιών patisserie. Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 29 Μαίου και λόγω μέτρων προστασίας για την πανδημία για να μην υπάρξει συνωστισμός ,  θα γίνει  το πρωί της Παρασκευής  9-1 μ.μ. και θα επαναληφθεί  και το απόγευμα 3-7μ.μ.  

Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί στον πλήρως εξοπλισμένο χώρο του Κέντρου  στη διεύθυνση Αργύρη Εφταλιώτη 11, στη περιοχή του Αγάλματος της Ελευθερίας στη  Μυτιλήνη.

Να σημειώσουμε ότι το Κέντρο διά Βίου Μάθησης e-παίδευση είναι μια επιχειρηματική κίνηση του Στρατή Αιβαλιώτη, που και στο πρόσφατο παρελθόν είχε αναπτύξει μια αντίστοιχη δραστηριότητα σε συνεργασία με επώνυμους εκπαιδευτές  που προσκαλούσε από την Αθήνα.