Δυσαρέσκεια Βερρου για την απουσία των ΜΜΕ από την επίσκεψη Μηταράκη- Τα "νέα" hot spots της δυτικής Λέσβου


Δυσαρέσκεια και πικρία βγάζει η προ ολίγου ανακοίνωση του δημάρχου δυτικής Λέσβου Ταξιάρχη Βερρου σχετικά με την απουσία των ΜΜΕ από την ανοιχτή σύσκεψη με τον υπουργό μετανάστευσης και ασύλου Νότη Μηταράκη στην Καλλονή.

Ο κος Βέρρος με χιούμορ ανακοινώνει τα νέα hot spot στην δυτική Λέσβο, που μετά την χθεσινή επίσκεψη ακούγονται ενώ τίποτα απ'όλα αυτά δεν ειπώθηκε στην σύσκεψη με τον υπουργό μετανάστευσης και ασύλου Νότη Μηταράκη.

Σε 2η ανακοίνωση του ο δήμαρχος Δυτικής Λέσβου παρουσιάζει με τον δικό του τρόπο τα παραλειπόμενα της επίσκεψης Μηταράκη στην Καλλονή.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του:

Έχω ξαναπεί ότι και στην επιφάνεια της θάλασσας να περπατήσουμε, θα υπάρξουν κάποιοι που θα πουν ότι το κάνουμε γιατί δεν ξέρουμε κολύμπι. Ανοιχτή η συνάντηση χτες για όλους. Γιατί όμως είχε μόνο ένα ΜΜΕ; Ε, γιατί;Θα απολογηθούμε επειδή δεν ήρθαν από την Μυτιλήνη, τι να κάνουμε. Που είναι τα ηχητικά ντοκουμέντα - λές και συνεδριάσαμε στο Ίδρυμα Κωφών. Επειδή λοιπόν το τι είπε ο καθένας μας είναι γνωστό - άλλωστε όλοι της Δυτικής Λέσβου λίγο - πολύ τα ίδια είπαμε-θα σας αποκαλύψω τι κάναμε μετά. Εγκαινιάσαμε με τον κ. Υπουργό τα νέα hot-spot στην Αχλαδερή, στην Μονή Λειμώνος και στην Άντισσα. Στην Καράβα δεν μπορέσαμε να πάμε γιατί εκτελούνται ακόμα εργασίες και λόγω της βροχής είχε λάσπες. Ούτε στα Τουκμάκια, λόγω καιρού. Πήγαμε όμως στα ξενοδοχεία της Σκάλας που είναι γεμάτα από αιτούντες άσυλο. Ασφαλώς φεύγοντας επισκεφτήκαμε και το γνωστό SM της Καλλονής, ξέρετε αυτό που άνοιξε πέρυσι για την εξυπηρέτηση του νέου hot-spot.

 Υ .Γ Κάποιοι εντέχνως προσπαθούν να ξανανοίξουν το θέμα των ξενοδοχείων, ειδικά στην Σκάλα-Καλλονης. Ένα θέμα που είχε κλείσει μετά από συνάντηση που είχαμε με τους ξενοδόχους. Ας το σταματήσουν εδώ, δεν προσφέρουν έτσι καλές υπηρεσίες στα αφεντικά τους.Ταξιάρχης Βέρρος

Τα παραλειπόμενα της επίσκεψης Μηταράκη

Παραλειπόμενο συνάντησης 1:Υποδοχή κ. Υπουργού. Καλώς ήρθες Υπουργέ μου στο Γαλατικό μας χωριό. Παραλειπόμενο 2:Χήρας :Εγώ ήμουν όλες τις μέρες στην Καράβα. Κόντεψαν να μου βγάλουν τα ΜΑΤ το μάτι. Να και το σημάδι. Συκάς:Υπουργέ το λάδι και το γάλα είναι πιο φτηνό από το νερό. Ενίσχυση τώρα στους παραγωγούς και στις επιχειρήσεις του πρωτογενούς τομέα. Ζαφείρης :Υπουργέ δεν μπορείτε να παίζετε με την Εθνική κυριαρχία, εδώ στα σύνορα. Μηταράκης :Εδώ είστε όλοι τρελοί. Οι δεξιοί με βαράνε από αριστερά και οι αριστεροί από δεξιά.... Παραλειπόμενο 3:Βέρρος :Δυστυχώς Υπουργέ ενώ η κυβέρνηση έχει να επιδείξει επιτυχίες ακόμα και στο Μεταναστευτικό πχ Έβρος, εδώ στα νησιά απέτυχε η όποια πολιτική της παταγωδώς. Ξεκινώντας από την επίσκεψη Χρυσοχοΐδη, όπου ανακοινώθηκε ότι δεν πρόκειται να κατασκευασθούν νέα κέντρα στα νησιά και θα γίνει άμεση αποσυμφόρηση κλπ. Έτσι έμεινε σε σένα και σε μας ο μουτζούρης στο χέρι να το λύσουμε - όχι βέβαια ο φίλος μας ο Κώστας, ο άλλος που μαυρίζει - και να θεραπεύσουμε πάσα νόσο και πάσαν μ.... α-με την Ευαγγελική έννοια του όρου βεβαίως.Ταξιάρχης Βέρρος