Foxbet: Πρώτο… βήμα για το τένις στη Φλόριντα!


Γράφει ο Νίκος Καπίρης

Το πρώτο βήμα για να υπάρξει δραστηριότητα στο τένις έγινε! Μπορεί να έχουν ακυρωθεί όλα τα τουρνουά μέχρι τα μέσα Ιουλίου, ωστόσο έχουμε νέες εμπνεύσεις από ανθρώπους που αγαπούν το άθλημα.

Μάθε τα πάντα για το novibet bonus

Ήδη είναι σε εξέλιξη δύο τουρνουά επίδειξης, ωστόσο εκεί συμμετέχουν -με λιγοστές εξαιρέσεις- παίκτες χαμηλού επιπέδου. Σήμερα ξεκινά στη Φλόριντα των ΗΠΑ (Παλμ Μπιτς) το UTC Pro Match Series, το οποίο δεν είναι τουρνουά επίδειξης, αλλά οι τενίστες θα λάβουν κανονικά χρήματα για τη συμμετοχή αλλά και την κατάταξη που θα πάρουν.

Ράιλι Οπέλκα, Χούμπερτ Χούρκατς, Μίομιρ Κετσμάνοβιτς και Τόμι Πολ θα πάρουν μέρος στο τουρνουά των τριών ημερών. Παρασκευή και Σάββατο ο κάθε παίκτης θα δώσει συνολικά τρεις αγώνες. Όλοι θα παίξουν με όλους και οι δύο πρώτοι του ομίλου θα αναμετρηθούν στον τελικό την Κυριακή, όπου θα έχουμε αγώνα και για την 3η θέση.

Το σύστημα διεξαγωγής δεν είναι το κλασικό. Ο νικητής θα πρέπει να επικρατήσει σε δύο σετ και κάθε σετ κρίνεται στα 4 γκέιμ.

Πιο ενδιαφέρον ματς της πρεμιέρας αυτό ανάμεσα στον Ράιλι Οπέλκα και τον Μίομιρ Κετσμάνοβιτς (φωτό). Δύο παίκτες που σερβίρουν πολύ καλά και δύσκολα χάνουν πόντους στο δικό τους σέρβις γκέιμ. Το πιθανότερο είναι πως τα σετ θα πάνε στις λεπτομέρειες και παρότι ο Οπέλκα είναι φαβορί του 1.75 (έναντι 1.95 του “Κέτσμαν”) είναι εφικτό να χάσει ένα σετ, μιας και αναμένεται ιδιαίτερα κλειστό παιχνίδι.

Πολύ καλή η απόδοση του 2.30 στο Over των σετ, τραβά εύκολα το βλέμμα. Πάμε με μικρό ποντάρισμα, μιας και είναι επανεκκίνηση στη σεζόν μετά από δύο μήνες, δεν ξέρουμε ποια είναι η φόρμα των παικτών και ούτε οι ίδιοι γνωρίζουν άλλωστε.

Το μόνο σίγουρο είναι πως κουράστηκαν να κάνουν μόνο προπόνηση και θα μπουν στο κορτ με μεγάλη διάθεση για τένις!