Το αντίο και ο απολογισμός του απερχόμενου προέδρου της Π.Ε.Α Β. Αιγαίου Προκόπη Σινάνη


Δελτίο Τύπου Προκόπη Σινάνη, απερχόμενου προέδρου της Π.Ε.Α Β. Αιγαίου

Με αφορμή τη λήξη της θητείας μου, ως Προέδρου Δ.Σ της Περιφερειακής Εταιρίας Ανάπτυξης Β. Αιγαίου και αφού ευχηθώ καλή επιτυχία στο νέο Πρόεδρο και στο νέο Δ.Σ, θα ήθελα να ευχαριστήσω από καρδιάς,  όλα τα μέλη του Δ.Σ και τους εργαζόμενους στην Π.Ε.Α για την άψογη συνεργασία , καθώς και στον τέως Πρόεδρο της ΠΕΔ Β. Αιγαίου κ. Σπύρο Γαληνό και τα μέλη αυτής, για την αμέριστη εμπιστοσύνη. 

Στη διάρκεια της πενταετούς μας θητείας,  προσπαθήσαμε να ανεβάσουμε ψηλά τον πήχη και απόδειξη αυτού, η επέκταση των εργαστηριακών αναλύσεων της εταιρείας σε θαλάσσια ύδατα,  εδάφη και φύλλα, που έδωσε τη δυνατότητα συμμετοχής της εταιρείας σε μεγάλα ερευνητικά προγράμματα όπως αυτό της ανάδειξης των ιδιαίτερων χαρακτηριστικών του ελαιολάδου των νησιών του Β. Αιγαίου.

Πάντα με θετικό πρόσημο στους ισολογισμούς,  η εταιρεία φρόντισε να αναπτύξει, πέραν των εργαστηριακών της δυνατοτήτων, δράσεις εταιρικής κοινωνικής ευθύνης με τη δωρεά οργάνων παιδικής χαράς στους συνεργαζόμενους Δήμους (για τη Λέσβο σε Καλλιθέα Μυτιλήνης, Πολύχνιτο, Σκόπελο, Άγρα και εν αναμονή τοποθέτησης στον Παλαιόκηπο) αλλά και άλλες δράσεις κοινωνικού ενδιαφέροντος. 

Θεωρώ δεδομένο πως με τη συνεργασία όλων, η εταιρεια θα συνεχίσει να προσφέρει απρόσκοπτα, στην ανάπτυξη και την βελτίωση της παραγωγής των συνεργατών της και  στο πλαίσιο της εταιρικής κοινωνικής της ευθύνης στο ευρύτερο κοινωνικό σύνολο. 

Προκόπης Σινάνης