Ψυχραιμία ζητά ο δήμος δυτικής Λέσβου από τους πολίτες για τα κρούσματα κορονοιου στην δομή καραντίνας


Για ακόμα μια φορά ο δήμος δυτικής Λέσβου έρχεται αντιμέτωπος με την πανδημία, αυτήν την φορά όμως από άλλη σκοπιά καθώς υπεύθυνοι για την δομή καραντίνας είναι ο ΕΟΔΥ και το υπουργείο μετανάστευσης και ασύλου.

Ο δήμος δυτικής Λέσβου μέσω ανακοίνωσης ζητά ψυχραιμία από τους πολίτες και τονίζει ότι έχουν γίνει όλα όσα προβλέπονται από τα αρμόδια όργανα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Σύμφωνα και με την επίσημη ανακοίνωση του Υπουργείου Μετανάστευσης και Ασύλου, μεταξύ των 70 μεταναστών που έχουν τεθεί σε καραντίνα σε χώρο στην περιοχή «Καστέλια», δύο (2) τους διαγνώστηκαν θετικοί στον κορωνοϊό.

Οι ασθενείς που διαγνώστηκαν θετικοί έπειτα από εξέταση από συνεργείο του ΕΟΔΥ, είναι ασυμπτωματικοί και έχουν απομονωθεί.

Ο Δήμος Δυτικής Λέσβου συνιστά για μία ακόμη φορά ψυχραιμία στους δημότες, έχοντας και τις διαβεβαιώσεις από τα αρμόδια Υπουργεία και τον ΕΟΔΥ, ότι από αύριο κιόλας θα γίνει λήψη δειγμάτων από όλους όσοι διαμένουν στον χώρο καραντίνας, όπως και από τους Λιμενικούς, Αστυνομικούς και ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό που ήρθε σε επαφή μαζί τους.