Οι παράνομες αγοροπωλησίες στην αγορά του ΚΥΤ της Μοριας- Απ όλα έχει ο μπαξές- Αποκαλυπτικό ΒΙΝΤΕΟ


Μια παράξενη «λαϊκή αγορά» έχει σχηματιστεί από το πουθενά και που μοιάζει με «μπαχτσέ που τα έχει όλα».

Στην κεντρική «λεωφόρο Αλ Χαλίλι» του ΚΥΤ (αλλά και απέξω) παντού φυτρώνουν μαγαζάκια, παντοπωλεία, κουρεία, ρουχισμός/ένδυση, φαγάδικα, κρεοπωλεία, φούρνοι… ακόμα λένε και για «σπίτια» για τους «μερακλήδες» και για «τσιγαριλίκια».

Απ όλα έχει ο μπαξές στην αυτοσχέδια αγορά που έχει δημιουργηθεί στον καταπατημένο ελαιώνα της Μοριας.

Στο αποκαλυπτικό βίντεο μπορούμε να δούμε τις παράνομες αγοροπωλησίες μεταξύ μεταναστών απ΄ολες τις φυλές του κόσμου.

Εκεί θα βρούμε τα πάντα..

Από ζαρζαβατικά, λαχανικά, φρούτα, ρούχα, οικιακές συσκευές, τρόφιμα, κρέατα…

Τα πάντα ολα σαν ένα μεγάλο πολυκατάστημα..

Φυσικά όπως βλέπουμε στο βίντεο οι αγοροπωλησίες γίνονται χωρίς μέτρα προστασίας κατά του κορονοιου και εννοείται χωρίς να εκδίδονται τα ανάλογα παραστατικά η να χρησιμοποιήσουν ταμειακές μηχανές και POS.

ΣΔΟΕ, εισαγγελείς και αστυνομικές αρχές κωφεύουν ενώ εντύπωση μας προκαλεί με τι παραστατικά και από πού αγοράζουν τόσες ποσότητες τροφίμων και ειδών κυρίως τα λαχανικά που όπως φαίνεται είναι σε αφθονία..


Το ελληνικό κράτος απουσιάζει έχοντας παραχωρήσει σε άλλους την κυριαρχία της περιοχής - εκτός από τα δημοτικά σκουπιδιάρικα που μεταφέρουν από εκεί καθημερινά 15 με 20 τόνους απορριμμάτων, που περιλαμβάνουν μεγάλες ποσότητες έτοιμων γευμάτων που κάποιοι πληρώνουν για να πετιούνται (και ο ΧΥΤΑ γεμίζει τάχιστα).


Άλλωστε, υπάρχει η «αγορά», ο «καταμερισμός» εργασίας, οι «προμηθευτές», οι «τσιλιαδόροι», … και αρκετό χρήμα (από πού άραγε;). 

ΔΕΙΤΕ ΤΟ αποκαλυπτικό βίντεο που εντοπίσαμε σε σελίδα κοινωνικής δικτύωσης