Ξεκίνησαν οι αιτήσεις για φοίτηση των τελειόφοιτων μαθητών του δημοτικού στο Μουσικό Σχολείο Μυτιλήνης


Το Μουσικό σχολείο Μυτιλήνης ανακοινώνει την έναρξη της προθεσμίας υποβολής των αιτήσεων εγγραφής για την α γυμνασίου για το σχολικό έτος 2020-2021.

Η αίτηση εγγραφής αφορά μαθητές της ΣΤ τάξης δημοτικών σχολείων, οι οποίοι επιθυμούν να φοιτήσουν στο Μουσικό Σχολείο Μυτιλήνης.

Για τη συμμετοχή στη διαδικασία επιλογής θα πρέπει να υποβληθεί σχετική αίτηση στο σχολείο από τον γονέα/κηδεμόνα του μαθητή στο χρονικό διάστημα από 5 Μαΐου μέχρι 29 Μαΐου 2020.  Λόγω των ιδιαίτερων συνθηκών, που έχουν διαμορφωθεί εξαιτίας του Covid-19 και για προληπτικούς καθαρά λόγους, οι φετινές αιτήσεις θα υποβληθούν κυρίως ηλεκτρονικά μέσω φόρμας, που θα βρείτε στο site του σχολείου.

Η συγκεκριμένη φόρμα αποτελεί τον βασικό τρόπο, με τον οποίο θα υποβληθούν φέτος οι αιτήσεις για συμμετοχή στη διαδικασία επιλογής. Ωστόσο, για όποιον αντιμετωπίζει δυσκολίες στην ηλεκτρονική υποβολή της αίτησης, υπάρχει η δυνατότητα προσέλευσης στον χώρο του σχολείου (Στ. Παρασκευαϊδη), αφού προηγηθεί τηλεφωνική επικοινωνία με τη Γραμματεία ή τη Διεύθυνση του σχολείου Η αίτηση για την εγγραφή έχει αναρτηθεί στο site του σχολείου lyk-mous-mytil.les.sch.gr

Για τυχόν απορίες στη συμπλήρωση της αίτησης μπορείτε να επικοινωνείτε στα  τηλέφωνα (2251025797, 22510 45784) και στο  mail@lyk-mous-mytil.les.sch.gr