Με ένα βήμα μπρος και δυο πίσω οι ιαματικές πήγες και το Σαρλιζα στην Θερμή


Επιστολή του Βασίλη Τσαγκαρη στον περιφερειάρχη

ΑΓΑΠΗΤΕ ΚΥΡΙΕ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ,

ΜΕΤΑ ΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΠΟΥ ΕΙΧΑΜΕ ΣΤΙΣ ΠΕΡΣΙΝΕΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ, ΜΟΥ ΑΝΑΘΕΣΑΤΕ (ΑΝΕΠΙΣΗΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΛΗΨΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΣΑΣ ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΜΑ ΣΤΙΣ 12/12/2019) ΤΗΝ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΤΩΝ ΘΕΜΑΤΩΝ ΙΑΜΑΤΙΚΩΝ ΛΟΥΤΡΩΝ ΘΕΡΜΗΣ.

8 ΜΗΝΕΣ ΜΕΤΑ (ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ 2ΜΗΝΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ ΚΑΡΑΝΤΙΝΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ COVID-19) ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΑ ΟΤΙ ΠΑΡΑ ΤΙΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΜΟΥ ΗΤΑΝ ΑΔΥΝΑΤΟ ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΘΕΤΙΚΗ ΕΞΕΛΙΞΗ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΑΥΤΟ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΣΤΟ ΑΜΕΣΟ ΜΕΛΛΟΝ.

ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΔΙΟΤΙ ΟΙ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΚΙΝΟΥΝΤΑΙ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΤΩΝ ΙΑΜΑΤΙΚΩΝ ΠΗΓΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΑΡΛΙΖΑ ΜΕ ΕΝΑ ΒΗΜΑ ΜΠΡΟΣ ΚΑΙ 2 ΠΙΣΩ ΜΕ ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΝΑ ΜΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΓΕΙ ΑΠΟ ΤΗ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΡΑΝΤΙΝΑ. Ο ΣΧΕΤΙΚΟΣ ΦΑΚΕΛΟΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΛΑ ΚΑΛΑ ΔΕ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΣΕ ΠΙΟ ΣΑΚΟ ΒΡΙΣΚΕΤΕ. ΔΕ ΞΕΡΩ ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΚΟΠΙΜΟΤΗΤΑ Ή ΑΛΛΗ ΑΙΤΙΑ ΣΤΟ ΚΑΠΕΛΟΜΑ ΤΟΥ ΣΟΒΑΡΟΥ ΑΥΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ, ΠΑΝΤΩΣ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ.

ΕΛΠΙΖΩ Ο ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΗΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΕΜΙΣΘΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΣΑΣ κ. ΙΓΝΑΤΗΣ ΧΑΤΖΗΧΡΗΣΤΟΣ ΝΑ ΦΑΝΕΙ ΠΙΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΤΕΛΜΑ ΕΝΑ ΕΡΓΟ ΠΝΟΗΣ ΓΙΑ ΤΗ ΘΕΡΜΗ ΚΑΙ ΤΗ ΛΕΣΒΟ ΓΕΝΙΚΑ. 

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
ΤΣΑΓΚΑΡΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ