"Το Lesvos Market σας εύχεται καλή Ανάσταση και καλό Πάσχα......"🛒«LESVOS», ένα μίνι μάρκετ που υπόσχεται να σου λύσει τα χέρια..!!!

Η Μαριλένα και ο Γιώργος Στεφάνου και όλο το προσωπικό του Lesvos Market σας εύχονται Καλή Ανάσταση και να περάσετε το φετινό Πάσχα με τις οικογένειές σας, με την ευχή να επιστρέψουμε δυνατοί από τη δοκιμασία που βιώνουμε.

Το Φως της Ανάστασης να φωτίζει τις ζωές όλων σας και να σας χαρίζει υγεία, οικογενειακή ευτυχία και επαγγελματική προκοπή.

Χριστός Ανέστη σε όλους
Χρόνια Πολλά σε όλους.

**Το Lesvos Market θα είναι αύριο Κυριακή του Πάσχα ΚΛΕΙΣΤΑ, και την Δευτέρα του Πάσχα ΑΝΟΙΧΤΑ 10:00-14:00 για οποιαδήποτε έκτακτη ανάγκη σας

Το «Lesvos Market» αποτελεί την καθημερινή μας επιλογή. Οι ρυθμοί της ζωής μας είναι τόσο έντονοι που συχνά δε μένει χρόνος για να καλύψουμε τις βασικές ανάγκες μας.


Στο μίνι μάρκετ «LESVOS» επί της οδού Σίμου Χουτζαιου, στην Μυτιλήνη, θα βρείτε μεταξύ άλλων φρέσκο ψωμί, γαλακτοκομικά, λαχανικά, ποτά και μεγάλη ποικιλία τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης!


Το "LESVOS MARKET" βρίσκεται στην καρδιά της πόλης της Μυτιλήνης και έχει δεκάδες πλεονεκτήματα:

Είναι ανοιχτό καθημερινά από τις 9:00 το πρωί μέχρι τις 9:30 το βράδυ, και τις Κυριακές από τις 9:30 το πρωί έως τις 3:00 το απόγευμα


Επενδύει στη φιλικότητα και την προσωπική σχέση με τον πελάτη, πράγμα που το κάνει ακόμη περισσότερο οικείο.

Προσφέρει καθημερινά πολλά είδη πρώτης ανάγκης με τιμές που δε θα βρείτε ούτε σε μεγάλες αλυσίδες super market. Άρα δεν υπάρχει κανένας λόγος απομακρυνθείτε από την πόλη.Άνετος χώρος, μεγάλη ποικιλία προϊόντων, ασυναγώνιστες τιμές και άψογη εξυπηρέτηση σε οικογενειακό περιβάλλον είναι ο στόχος ώστε το νέο mini μάρκετ να μπει γρήγορα στην καρδιά της τοπικής κοινωνίας και να γίνει η αγαπημένη συνήθεια στις αγορές των Μυτιληνιών.. γι αυτό άλλωστε και το σλόγκαν που επέλεξε είναι «Το Φθηνό της γειτονιάς…».