Μ. Σάββατο: LIVE στο LesvosPost από τον Ι.Ν Παμμεγίστων Ταξιαρχών η Ακολουθία Παννυχίδος - Τελετή ΑναστάσεωςΖωντανή μετάδοση της Ακολουθίας Παννυχίδος - Τελετή Αναστάσεως και την Θεία Λειτουργία Αγίου Ιωάννου Χρυσοστόμου το Μεγάλο Σάββατο 18 Απριλίου 2020 στο FACEBOOK του LesvosPost απο τις 23:00

Υπενθυμίζεται ότι όλη τη Μεγάλη Εβδομάδα οι πόρτες των εκκλησιών είναι κλειστές για τους πιστούς οι οποίοι, ωστόσο, έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν διαδίκτυο τις Ακολουθίες του Πάσχα.

Μετά την απαγόρευση των συναθροίσεων και την αναστολή των Λειτουργιών σε όλους τους χώρους θρησκευτικής λατρείας, το LesvosPost φέρνει στο σπίτι το αίσθημα κατάνυξης των ημερών μέσα από τον εκκλησιασμό που επιζητούν πολλοί τηλεθεατές, στην πορεία προς το Άγιο Πάσχα, τη μεγάλη γιορτή της Ορθοδοξίας.

Tο LesvosPost θα καλύψει όλες τις ακολουθίες έως την Κυριακή του Πάσχα σε συνεργασία με το εκκλησιαστικό συμβούλιο και τον Προϊστάμενο & Πρόεδρο Ε.Σ. Πρωτοπρεσβύτερο Ευστράτιο Δήσσο του Ιερόυ Ναου Παμμεγίστων Ταξιαρχών Μανταμάδου.

Παρακολουθήστε την Θεία Λειτουργία σε ζωντανή σύνδεση με τον Ιερό Προσκυνηματικό Ναό Παμμεγίστων Ταξιαρχών Μανταμάδου Λέσβου στις 23:00

#menoume_spiti και ζούμε την κατάνυξη των ημερών
#Προσευχομαστεμαζι
#Μενουμεσπιτι