Foxbet: Συνηθίζουν τον χαμηλό ρυθμό


Γράφει στο Foxbet ο Highlander.

Καλά μας βγήκε και η χθεσινή μας επιλογή μιας και η Ντιναμο Μπρεστ, που ήταν και το μεγάλο φαβορί της αναμέτρησης με την Σλάβια Μοζίρ έχασε εντός έδρας με 2-1, αλλά το πρώτο γκολ σημειώθηκε στο 65ο λεπτό, οπότε πέρασε το «Γκολ μετά το 28ο λεπτό» που είχαμε επιλέξει.

Συνεχίζουμε με Λευκορωσία και την αναμέτρηση της Βιτέμπσκ με την Σμολεβίτσι, δύο ομάδες οι οποίες δεν σκοράρουν με μεγάλη άνεση στα πρώτα παιχνίδια τους. Δεν έχει νίκη ως τώρα η γηπεδούχος, η οποία έμεινε στο 1-1 με την Ντινάμο Μπρεστ, ενώ στο δεύτερο ματς έχασε με 1-0 από την Ισλόχ εκτός έδρας και γενικά ζορίζεται πολύ στο επιθετικό μέρος. Επίσης δεν είχε καταφέρει να σκοράρει με αντίπαλο την Αβανχάρντ στο φιλικό που έδωσε πριν από την πρεμιέρα.

Μάθε εδώ τα πάντα για το esports στοιχημα

Στα ίδια χνάρια βρίσκεται και η Βιτέμπσκ, η οποία κέρδισε μεν με 1-0 εντός έδρας της Γκοροντέγια, αλλά στο δεύτερο ματς έχασε με 2-0, αλλά ακόμα και στα φιλικά παιχνίδια της τα έβρισκε σκούρα στο επιθετικό κομμάτι. Και παράλληλα στα 5 από τα 10 τελευταία παιχνίδια της, φιλικά και επίσημα, σκοράρε η μία ή καμία ομάδα. Πάμε με την ισοπαλία στο τέλος του πρώτου μέρους, σε απόδοση 2.00.