Foxbet: Η ΜΠΑΤΕ δίνει δικαιώματα


Γράφει ο Λάμπρος Γκαραγκάνης

Κάνε εγγραφή σε στοιχηματική και ζήσε την εμπειρία των virtual sports

Μόνο καλά δεν έχει αρχίσει η νέα Premier League στη Λευκορωσία για την ΜΠΑΤΕ. Η περυσινή δευτεραθλήτρια μετρά 2/2 ήττες. Από κατώτερες ομάδες και με πολυεπίπεδα προβλήματα. Σκοράρισμα δύσκολο, με ζητήματα στην άμυνα. Σε ισάριθμα ματς εκτός βέβαια, αν και με τις συνθήκες που επικρατούν λόγω Covid-19 αυτός ο παράγοντας εξασθενεί σιγά-σιγά. Στο Μινσκ η ΜΠΑΤΕ έχασε από την Ενερτζέτικ με 3-1 και στο Μοζίρ από την τοπική Σλάβια με 2-1 και ανατροπή, ενώ προηγήθηκε! Αντιληπτό πώς το κλαμπ του Μπόρισοφ, μετά και το χαμένο Πρωτάθλημα από την Ντιναμό Μπρεστ που ολοκληρώθηκε πέρυσι, δεν είναι τόσο άτρωτο.

Ο κόσμος δεν θα είναι πολύς στο όμορφο γήπεδό της, παρόλα αυτά η απόδοση είναι εξαιρετικά μικρή για μία ομάδα ντεφορμέ. Η Ρουκ έχει τους 3 βαθμούς της πρεμιέρας στο Μινσκ (0-1 την Ντιναμό). Τη 2η αγωνιστική ηττήθηκε με το ίδιο σκορ, στο Μπρεστ, από την Ενερτζέτικ. Aνέβηκε από τη First League, τη 2η Κατηγορία της χώρας, ούσα νεοϊδρυθείσα ομάδα (έτος ίδρυσης το 2016). Με την άνοδό της αποκόπηκε από το άρμα της Ντιναμό Μπρεστ, με την οποία υπήρχε συνεργασία. Μοιάζει να μην στοχεύει στο παιχνίδι, αν και δεν έχει την πολυτέλεια να το κάνει. Κάθε αγωνιστική το πρόγραμμα και το έργο της θα είναι βουνό!

Εκτίμηση: Τη δεδομένη στιγμή, η ΜΠΑΤΕ έχει δώσει δικαιώματα. Λογικά θα το πάρει το ματς, αλλά η απόδοσή της δεν αξίζει. Αντίθετα, το ενδεχόμενο να συνεισφέρει η Ρουκ στο σκορ διπλασιάζει.