Foxbet: Ανάλυση του αγώνα: Αλτίν Ασίρ – Αχάλ


Αναμέτρηση που αφορά το πρωτάθλημα του Τουρκμενιστάν και είναι εξ’ αναβολής για την 2η αγωνιστική.

Λατρεμένη στοιχηματική (και με την αξία της) η bet365

Η σεζόν για την Αλτίν ξεκίνησε πολύ άσχημα. Τρίτη απώλεια στα τέσσερα πρώτα ματς και έτσι η απόσταση της από την Αχάλ αυξήθηκε στους έξι βαθμούς. Μετράει τέσσερα διαδοχικά under 2,5, ενώ να σημειωθεί πως σκοράρει για 34 σερί αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις. Το θέμα όμως είναι πως αμφισβητείται η κυριαρχία της έπειτα από μια εξαετία, ειδικά εάν ηττηθεί στο αποψινό.

Από την άλλη, η Αχάλ εδραιώθηκε στην πρώτη θέση και δείχνει ικανή για να σπάσει την δυναστεία της Αλτίν. Με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Ταγκάγιεφ στο 35ο λεπτό επικράτησε εκτός έδρας της Κοπετάγκ με 1-0 και βρέθηκε στο +6 από την αποψινή της αντίπαλο. Παραμένει η μοναδική ομάδα χωρίς απώλειες στο πρωτάθλημα. Δεν έχει δεχθεί γκολ για επτά σερί ματς και σκοράρει για 13 συναπτά επίσημα.

 Εκτίμηση: Είναι ένα από τα παιχνίδια που θα κρίνουν τον φετινό τίτλο. Η Αχάλ δείχνει πως είναι σε αυτή την φάση ικανή για να φτάσει ως το τέλος, ενώ η Αλτίν για πρώτη φορά μετά από χρόνια δεν είναι σε καλή κατάσταση. Το ποιοτικότερο ρόστερ όμως σαφώς και το έχει αυτή, με τον άσο να μπαίνει στο δελτίο μας.