Foxbet: Λίγο μπάσκετ… για αλλαγή


Καλά πήγε η χθεσινή επιλογή μας, μιας και η ισοπαλία στο τέλος του πρώτου μέρους στο ματς της Τορπέντο Μπελάζ με την Ρουχ Μπρεστ επιβεβαιωθηκε.

Η απάντηση στο ερώτημα πως κανω εγγραφη στον οπαπ

Πάμε στο σημερινό πρόγραμμα, το οποίο δεν έχει και πολλές επιλογές, με αποτέλεσμα το βλεμμα μας να πέσει σήμερα στο πρωτάθλημα μπάσκετ της Ταϊβάν.

Πάμε στην αναμέτρηση της Ταϊβάν Μπιρ με αντίπαλο την Γιουλόν Λουξτζέν, με την γηπεδούχο να έρχεται από σπουδαία επιτυχία. Ανέτρεψε την κατάσταση η Ταϊβάν Μπιρ και πλέον έφτασε μία νίκη μακριά από τον τίτλο. Ξεχώρισε και πάλι ο Αμερικανός Κέρεντ Μπάρκλεϊ, ο οποίος ήταν πρώτος σκόρερ για την ομάδα του με 21 πόντους και δεν είναι απίθανο και σε αυτό το ματς να είναι από τους διακριθέντες. Στα ματς με την σημερινή της αντίπαλο έχει σκοράρει 83, 83, 94 και 90 πόντους αντίστοιχα.


Πάμε και στη φιλοξενούμενη Γιουλόν, η οποία έρχεται από δεύτερη διαδοχική ήττα για την Γιουλόν και πλέον είναι με την πλάτη στον τοίχο, αφού αν χάσει σήμερα θα τελειώσουν όλα. Εκανε ότι περισσότερο μπορούσε σε αυτό το παιχνίδι, αλλά δεν άντεξε μέχρι το τέλος. Ξεχώρισε για ακόμα μία φορά ο Αμερικανός ηγέτης, Μάρκους Κιν που πέτυχε 25 πόντους. Περιμένουμε ότι και εδώ θα έχουμε αρκετά μεγάλο σκορ από τις δύο ομάδες, θα πάμε με το over 171.5, σε απόδοση 2.10.