Με ελικόπτερα, drones και περιπολικά η ανάσχεση της εξόδου του Πάσχα- Όλο το σχέδιο για την μη διασπορά του COVID-19 (ΒΙΝΤΕΟ)


Μπλόκα στα διόδια, στα λιμάνια και τους σταθμούς του ΚΤΕΛ για όσους θέλουν να γίνουν… «αντάρτες» ενόψει Πάσχα. Ήδη η αστυνομία έπιασε τους πρώτους που επιχείρησαν να φύγουν από την Αττική. Όλα τα μέτρα της αστυνομίας, πως θα «κλείσουν» οι παράδρομοι.

Οδοφράγματα νερού, drones, ελικόπτερα, ακόμα και κιάλια νυχτερινής όρασης έχουν επιστρατευτεί από την ΕΛ.ΑΣ. προκειμένου να βάλουν «φρένο» στους «αντάρτες» που θα θελήσουν να σπάσουν την καραντίνα και να κατευθυνθούν το Πάσχα στις ιδιαίτερες πατρίδες τους, για να… τραβήξουν την πέτσα από τον σουβλιστό οβελία.

Ήδη τα διόδια στα μεγάλα εθνικά δίκτυα της χώρας σχεδόν έχουν κλείσει και επιτρέπεται η διέλευση μόνο σε όσους διαθέτουν ειδικές άδειες, στα στελέχη της Γ.Γ.Π.Π., τους αστυνομικούς και πάντα εν ώρα υπηρεσίας βέβαια, σε υγειονομικούς επίσης υπό όρους και βέβαια στα φορτηγά τροφοδοσίας προϊόντων.

Όπως είχαμε αποκαλύψει πρόσφατα πρόστιμα στους «αντάρτες» θα είναι τσουχτερά, καθώς θα φτάσουν τα 300 ευρώ, ενώ θα αφαιρείται και το δίπλωμα μαζί με τις πινακίδες και το όχημα θα επιστρέφει στον μόνιμο τόπο κατοικίας του ιδιοκτήτη, ο οποίος θα πρέπει να έχει μαζί του και το έντυπο Ε1 για πιστοποίηση της μόνιμης κατοικίας.