covid-19: Δεν μας ενημερώνει σήμερα ο Τσιοδρας λόγω Πάσχα- Στους 113 οι νεκροί στην Ελλάδα


Από αύριο, στις 6 μ.μ., Δευτέρα του Πάσχα, θα επαναληφθεί η καθιερωμένη ημερήσια ενημέρωση από τον καθηγητή Παθολογίας Λοιμώξεων της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών, Σωτήρη Τσιόδρα, και τον υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκο Χαρδαλιά, για την εξέλιξη της επιδημίας του νέου κοροναϊού SARS - COV 2 στη χώρα μας.

Όπως ανακοινώθηκε από το υπουργείο Υγείας, δεν θα υπάρξει σήμερα σχετική ενημέρωση, ούτε με την έκδοση ανακοίνωσης, λόγω της μεγάλης αργίας του Πάσχα.



Το πρωί της Κυριακής του Πάσχα είχαν γίνει γνωστοί άλλοι δύο θάνατοι. Πρόκειται για έναν 65χρονο ο οποίος κατέληξε τα ξημερώματα  στο ΑΧΕΠΑ και για έναν 91χρονο ο οποίος πέθανε στο νοσοκομείο “Σωτηρία”.
Και οι δυο σύμφωνα με πληροφορίες υπέφεραν από υποκείμενα νοσήματα με τον 65χρονο να είχε υπέρταση και τον 91χρονο καρκίνο.
Πριν λίγο στον κατάλογο των νεκρών από τον κορονοϊό στην χώρα μας προστέθηκε ένας ακόμη συμπολίτης μας.
Πρόκειται για έναν άνδρα 68 ετών που άφησε την τελευταία του πνοή στο νοσοκομείο ΝΙΜΤΣ και σύμφωνα με πληροφορίες έπασχε από πολλά υποκείμενα νοσήματα που είχαν επιβαρύνει την υγεία του. Ο συνολικός αριθμός των νεκρών στην Ελλάδα έφτασε τους 113.