«Κρατήστε την Μυτιλήνη καθαρή»


Η Δημοτική Κοινότητα Μυτιλήνης στοχεύοντας να συμβάλλει στο έργο της Υπηρεσίας Καθαριότητας και Ανακύκλωσης του Δήμου Μυτιλήνης για μια πιο καθαρή και φιλική προς το περιβάλλον πόλη, κάνει έκκληση προς όλους τους δημότες (επαγγελματίες και ιδιώτες) να σέβονται και να εφαρμόζουν πιστά τους βασικούς κανόνες:

Όλα τα απορρίμματα να τοποθετούνται εντός των κάδων και ποτέ εκτός αυτών, ώστε να μη διασκορπίζονται.

Τα ανακυκλώσιμα υλικά (γυαλί, πλαστικό, μέταλλο, χαρτί-χαρτόνι), να είναι καθαρά και να τοποθετούνται αποκλειστικά εντός των μπλε κάδων, όχι μέσα σε σακούλες (για να διευκολύνεται η διαλογή τους) και τα χαρτοκιβώτια συμπιεσμένα.

Τα ογκώδη αντικείμενα και τα κλαδέματα δεν συλλέγονται από τα απορριμματοφόρα των καθημερινών δρομολογίων. Πριν λοιπόν απορρίψετε τέτοια αντικείμενα ειδοποιήστε την Υπηρεσία Καθαριότητας στο τηλ. 2251025555 για να προγραμματιστεί έγκαιρα η αποκομιδή.

Για οποιοδήποτε θέμα ή πρόβλημα καθαριότητας να επικοινωνείτε με την αντίστοιχη Υπηρεσία του Δήμου (2251025555, kathariotita.lesvou@gmail.com) ή τη Δημοτική Κοινότητα Μυτιλήνης (2251022143, syndesmos1954@otenet.gr)

Καθώς πλησιάζει το καλοκαίρι, ας συμβάλλουμε όλοι για μια πιο ευπρεπή εικόνα της Μυτιλήνης μας τόσο στο κέντρο αλλά και στις συνοικίες και ας προστατεύσουμε τη δημόσια υγεία.

Καλή Ανάσταση και καλό Πάσχα σε όλους!
Ο Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Μυτιλήνης
Αλέκος Κουζινόγλου