Νέα Ι.Χ στον δήμο δυτικής Λέσβου


Ο Δήμος Δυτικής Λέσβου παρέλαβε δύο Ι.Χ. αυτοκίνητα που θα στηρίξουν την λειτουργία των κοινωνικών δομών του αλλά και το Πρόγραμμα «Βοήθεια στο Σπίτι», απέναντι στην τρέχουσα υγειονομική κρίση.

Στο πλαίσιο της «Συμμαχίας Ευθύνης και Αλληλεγγύης» που έχει δημιουργήσει η Αυτοδιοίκηση και μετά από σχετική πρωτοβουλία του Προέδρου της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας κ. Παπαστεργίου, η «Autohellas-Hertz», εταιρεία ενοικιάσεως αυτοκινήτων, προσέφερε 150 οχήματα που θα ενισχύσουν την προσπάθεια της ΚΕΔΕ και των Δήμων, για να αντιμετωπιστούν οι ανάγκες των ευπαθών ομάδων πληθυσμού που εξυπηρετούνται από τις κοινωνικές υπηρεσίες των Δήμων.


Μεταξύ αυτών, δύο διατέθηκαν μέσω της ΚΕΔΕ στο Δήμο Δυτικής Λέσβου για όσο διάστημα διαρκεί η υγειονομική κρίση και τα αναγκαία μέτρα προστασίας για τον περιορισμό διασποράς του κορωνοϊού.

Τα οχήματα ζητήθηκαν αρμοδίως από την ΚΕΔΕ και παρελήφθησαν παρουσία του εκπροσώπου της εταιρίας «Hertz» Π. Ανδριάνη, από την Αντιδήμαρχο Κοινωνικής Προστασίας Ιωάννας Κατανάκη. Ενώ ο Δήμαρχος Δυτικής Λέσβου Ταξιάρχης Βέρρος με δήλωσή του ευχαρίστησε θερμά τον Πρόεδρο της ΚΕΔΕ κ. Παπαστεργίου για τη σημαντική αυτή βοήθεια: «Οφείλω να ευχαριστήσω και δημοσίως τον κ. Παπαστεργίου, όχι μόνο για τη σημερινή ανταπόκρισή του στο αίτημά μας για την ενίσχυσή μας με τα δύο αυτά οχήματα, αλλά γενικότερα για την ουσιαστική στήριξη της ΚΕΔΕ στο έργο των Δήμων μας σε όλη τη διάρκεια που εξελίσσεται η υγειονομική κρίση».