Το Λεσβιακό ποδόσφαιρο θρηνεί για τον πρόωρο και αδόκητο χαμό του Μ. Καζαντζόγλου


Ο νεαρός αθλητής «έφυγε» από τη ζωή σε ηλικία μόλις 26 ετών

Όπως αναφέρει σε σχετικό ρεπορτάζ το sportlesvos.gr ο νεαρός αθλητής ο οποίος βρέθηκε στη Λέσβο για τις σπουδές του και αγωνίστηκε με την φανέλα της ΑΕΛΚ Κ20 και του Κεραυνού Αφάλωνα, άφησε την τελευταία του πνοή, ενώ βρισκόταν για λόγους σωματικής άσκησης σε περιοχή κοντά στην Ιερά Μονή της Εικοσιφοίνισσας, μια σχεδόν καθημερινή του συνήθεια το τελευταίο διάστημα της «καραντίνας»

Ο Μάνος Καζαντζόγλου αγωνιζόταν στον ΠΑΟΚ Κομοτηνής, ενώ είχε αναλάβει και χρέη προπονητή σε Τμήμα της Ακαδημίας του Συλλόγου, με τον ΠΑΟΚ να βγάζει συλλυπητήρια ανακοίνωση για τον αδόκητο χαμό του προπονητή του. Η ανακοίνωση:"Η Διοίκηση, το τεχνικό επιτελείο, οι γονείς, οι αθλητές και όλη η οικογένεια της Ακαδημίας ΠΑΟΚ Κομοτηνής αισθανόμαστε συντετριμμένοι από τον άδικο χαμό του προπονητή μας Μάνου Καζαντζόγλου από παθολογικά αίτια, ενώ βρισκόταν σε σωματική άσκηση στο Δήμο Παγγαίου προς την Ιερά Μονή Εικοσιφοίνισσας. Τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια του και στους οικείους του. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που τον σκεπάζει.

Πρόκειται για έναν αξιόλογο, συνεργάσιμο, μεταδοτικό και προπάντων αγαπητό άνθρωπο που προπονούσε το τμήμα Κ8 της Ακαδημίας μας. Μέσα από την προσωπικότητα που είχε και τις γνώσεις που διέθετε αποτελούσε έμπνευση για τα ίδια τα παιδιά με κύριο στόχο τη βελτίωση τους αλλά παράλληλα δημιουργώντας έναν ισχυρό χαρακτήρα.

Γεννήθηκε στις 1-11-1994 με καταγωγή από τη Νικήσιανη και το Παλαιοχώρι Καβάλας. Αποφοίτησε από το πανεπιστήμιο Αιγαίου και σπουδαζε στο 2ο έτος του ΤΕΦΑΑ Κομοτηνής. Η ποδοσφαιρική του εμπειρία ήταν στην Καλλονή U20, Παγγαίο, ΠΑΟΚ Κομοτηνής και Αναγέννηση Ποντίων Θρυλορίου, διανύοντας την προπονητική του καριέρα στις τάξεις της Ακαδημίας μας από 10-1-19 έως και σήμερα."

Το ρεπορτάζ του Kavala Sports


Πολλά ερωτηματικά αλλά και ανείπωτη θλίψη αφήνει πίσω του ο πρόωρος θάνατος του Μάνου Καζαντζόγλου, του 26χρονου αθλητή από το Παγγαίο ο οποίος, σύμφωνα με την ιστοσελίδα Kavala Sports άφησε την τελευταία του πνοή ενώ βρισκόταν για λόγους σωματικής άσκησης σε περιοχή κοντά στην Ιερά Μονή της Εικοσιφοίνισσας, μια σχεδόν καθημερινή του συνήθεια το τελευταίο διάστημα της «καραντίνας».

Ο Μάνος Καζαντζόγλου έλκυε την καταγωγή του από το Παλιοχώρι και τη Νικήσιανη και ασχολούνταν ενεργά με το ποδόσφαιρο. Έπαιξε στον ΑΣ «Παγγαίο» αλλά και τρία χρόνια στον Σύλλογο της Ένωσης Παγγαιϊκού «Δρυάδας» σε θέσεις βασικού.
Τα τελευταία δύο χρόνια, ο 26χρονος ζούσε στην Κομοτηνή, όντας φοιτητής στο Τμήμα Φυσικής Αγωγής (ΤΕΦΑΑ).

Παράλληλα, αγωνιζόταν στον ΠΑΟΚ Κομοτηνής, ενώ είχε αναλάβει και χρέη προπονητή σε Τμήμα της Ακαδημίας του εκεί Συλλόγου. Επίσης, είχε «περάσει» και από την «Αναγέννηση» Θρυλορίου (ΕΠΣ Κομοτηνής).