Μέτρα προφύλαξης εν όψει επαναλειτουργίας του Υποθ/κείου-Κτηματολογικού Γραφείου Μυτιλήνης


Η επαναλειτουργία του Υποθ/κείου και Κτημ.Γραφείου Μυτιληνης ξεκινά την 28-4-20.

Μέτρα προφύλαξης:
 
 1)Οι πολίτες θα εισέρχονται στην Υπηρεσία ανά δύο μόνο,απαραίτητα με μάσκα προφύλαξης,για κατάθεση αιτήσεων και έκδοση πιστοποιητικών. Οι υπόλοιποι θα περιμένουν τη σειρά τους ΕΚΤΟΣ γραφείου .Για την αποφυγή ταλαιπωρίας και διαπληκτισμών,προτιμότερο είναι η υποβολή των αιτήσεών τους να γίνεται τηλεφωνικά ή μέσω φαξ ή  Mail ,ή και ταχυδρομικά και πληρωμή του κόστους μέσω Τραπέζης,κατόπιν τηλεφωνικής συνεννόησης .Η αποστολή των πιστοποιητικών  θα γίνεται με courier ,με έξοδα του παραλήπτη.
   
2)Οι συμβολαιογράφοι θα προσέρχονται για κατάθεση πράξεων προς καταχώρηση  κατόπιν τηλεφωνικού ραντεβού ή θα τις αποστέλουν με courier ή ταχυδρομικά και πληρωμή μέσω Τραπέζης .
   
3)Οι δικηγόροι,μηχανικοί και δικ.επιμελητές ,για διενέργεια ελέγχου θα εισέρχονται επίσης ανά δύο μόνο,με μάσκες υποχρεωτικά.Για κατάθεση εγγραφής προσημειώσεων,εξαλείψεων και συντηρητικών κατασχέσεων θα προηγείται τηλεφωνικό ραντεβού.
   
Όλοι οι ευρισκόμενοι μέσα στην Υπηρεσία θα τηρούν απόσταση δύο μέτρων μεταξύ τους και μεταξύ αυτών και των εργαζομένων και θα χρησιμοποιούν αντισηπτικό πριν τη συναλλαγή.
   
Σε περίπτωση μη συμμόρφωσης όλων με τα παραπάνω, θα υποχρεωθούμε να καταργήσουμε την φυσική παρουσία των συναλλασσομένων.
   
Παρακαλούμε  όλους να αποφεύγουν την προσέλευση και κατάθεση αιτήσεων ή πράξεων ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΠΕΙΓΟΥΝ.

   Τηλ.Υπηρεσίας: 2251025109 και 2251027108
   ΦΑΞ: 2251027109
   E MAIL: mitiliniypo@gmail.com
   Δ/νση: Ναυμαχίας Ελλης 101 ΤΚ 81131 Μυτιλήνη.
   Να θυμάστε ότι προέχει η υγεία όλων μας. Τα υπόλοιπα έπονται !
   Χριστός Ανέστη και χρόνια πολλά!

Πηγή lesvosnews.net