Ανακοίνωση από την Ένωση Ιδιωτικών Υπαλλήλων Λέσβου για τις δηλώσεις του προέδρου της ΓΣΣΕ


Καταδικάζει την δήλωση του προέδρου της ΓΣΣΕ για την μέρα πανελλαδικής δράσης για τους εργαζομένους στα super market η Ένωση Ιδιωτικών Υπαλλήλων Λέσβου

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Το ΔΣ της Ένωσης Ιδιωτικών Υπαλλήλων Λέσβου καταδικάζει την δήλωση του προέδρου της ΓΣΣΕ για την μέρα πανελλαδικής δράσης για τους εργαζομένους στα super market.

Εν μέσω πανδημία οι όμιλοι των super market κατέγραψαν ρεκόρ τζίρου και αυξήσαν τα κέρδη τους και ο πρόεδρος της συνδικαλιστικής μαφίας της ΓΣΣΕ σαν άξιος εκπρόσωπος της εργοδοσίας και όχι των εργαζομένων εμφανίστηκε και βρήκε τον χρόνο να ασχοληθεί με τους εργαζομένους. Ξεχνώντας ότι οι κινητοποιήσεις των εργαζομένων είχαν στο προσκήνιο τη σφαγή των δικαιωμάτων που γίνεται στους χώρους δουλείας και χιλιάδες εργαζόμενοι δουλεύουν χωρίς μετρά προστασίας.

Παραθέτουμε την δήλωση του προέδρου της ΓΣΣΕ για τις κινητοποιήσεις των εργαζομένων στα super market χωρίς περαιτέρω λόγια. Ας βγάλουν οι εργαζόμενοι τα συμπεράσματα τους.

«Εμείς με αυτά τα στοιχεία πάμε στο υπουργείο και διεκδικούμε. Προφανώς δεν κάνουμε απεργίες. Προφανώς δεν πάμε έξω από τα super market όπως πάνε κάποιοι δήθεν έξυπνοι και ταξικοί να κάνουμε συγκεντρώσεις.»