Προκαλεί ο Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου- Βόλτα, αγκαλιές και καφέ σε ανοιχτό? καφενείο στην Αγιασο


Ανακοίνωση από τον Γ.Σπιλάνη Για τη ΣΥΜΠΑΡΑΤΑΞΗ ΠΟΛΙΤΩΝ

"Η ΣΥΜΠΑΡΑΤΑΞΗ ΠΟΛΙΤΩΝ θεωρεί διπλά προκλητική τη στάση του Περιφερειάρχη: όχι απλά παρανομεί ενώ ως Κυβερνήτης του τόπου θα έπρεπε να εφαρμόζει τον νόμο, αλλά προβάλει προκλητικά την ενέργεια του αυτή.

Και να σκεφτεί κανείς ότι πριν μερικές μέρες οργάνωσε δια περιφοράς ΠΣ λόγω κορωναϊού.

Υποκρισίες

Περιφερειάρχης εναντίον κορονοϊού σημειώσατε…
.
Υπεροπτικά εμφανίζεται να αντιμετωπίζει τον κορονοϊό τις τελευταίες μέρες ο κ. Περιφερειάρχης. Μήπως πήρε το ελεύθερο απ τον κ. Χαρδαλιά ;

Σίγουρα πάντως είναι πρόσκληση προς τους πολίτες’’ του ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ’’ , που δεν μπόρεσαν να δουν αυτές τις μέρες τα αγαπημένα τους πρόσωπα ακόμα και στο διπλανό χωριό, ή απέναντι στις επιχειρήσεις που ανεβαίνουν- και θα εξακολουθήσουν για καιρό- το δικό τους Γολγοθά ο κ.Περιφερειάρχης να προκαλεί με την συμπεριφορά του.

Πότε σιγοντάροντας τον ιερέα της Χίου που άνοιξε το Ναό παρά την απαγόρευση και σήμερα φωτογραφιζόμενος να απολαμβάνει τον καφέ του , σε ανοιχτό καφέ!!!! της Αγιάσου με παρέα και μάλιστα χωρίς την τήρηση μέτρων αποφυγής συγχρωτισμού.

Ξεχνάει μάλλον ότι η θέση του , του επιβάλλει να προασπίζεται τη δημόσια Υγεία και όχι να την εκθέτει σε κίνδυνο όπως και τους συμπολίτες μας…"

**** Αξίζει να σημειώσουμε ότι μετα την δημοσίευση της φωτογραφίας από άλλο ΜΜΕ της Λέσβου και τις καταγγελίες από τον κ Σπιλανη η φωτογραφία και η ανάρτηση του περιφερειάρχη διαγράφτηκε.