Τ. Βερρος :«Το μήνυμα του φετινού Πάσχα είναι πιο δυνατό και πιο επίκαιρο από ποτέ»


Μήνυμα του Δημάρχου Δυτικής Λέσβου:

«Σε μία από τις μεγαλύτερες δοκιμασίες που περνάει η ανθρωπότητα, το μήνυμα που φέρνει το φετινό Πάσχα της Ορθοδοξίας, είναι πιο δυνατό και πιο επίκαιρο από ποτέ.

Ανεβαίνοντας τον δικό μας Γολγοθά, η δύναμη της πίστης μας, θα αποδείξει περίτρανα ξανά πως στο τέλος το Φως θα κερδίσει το σκοτάδι.

Στο τέλος ζωή θα θριαμβεύσει!

Σε αυτή τη διαδρομή συνειδητοποιήσαμε ότι τίποτα δεν είναι δεδομένο και ότι θα πρέπει να εκτιμούμε ακόμα και τις μικρές καθημερινές χαρές της ζωής, ώστε να μη δίνουμε τόσο μεγάλη σημασία στα μικρά πράγματα που μπορεί να μας χωρίζουν.
Θα ήθελα να ευχαριστήσω ολόψυχα τους εργαζομένους τους Δήμου μας που καθημερινά υπερβάλλουν εαυτόν, ιδιαίτερα εκείνους του τομέα της Καθαριότητας και της Πολιτικής Προστασίας, αλλά και όλους εσάς, τους δημότες που με την υπεύθυνη στάση σας, βοηθάτε στην καλύτερη δυνατή λειτουργία του Δήμου μας.

Θέλω όμως να απευθυνθώ και σε εκείνους που πλήττονται οικονομικά από τις απρόσμενες εξελίξεις, λέγοντάς τους, ότι ο Δήμος θα κάνει ότι μπορεί για να σταθεί αρωγός και συμπαραστάτης τους, τώρα αλλά και στους επόμενους μήνες που θα έρθουν.

Με την ευχή του χρόνου να γιορτάσουμε όλοι μαζί τις Άγιες αυτές μέρες, τηρώντας τα έθιμά μας, σας εύχομαι υγεία και Καλή Ανάσταση!

Ταξιάρχης Βέρρος