Στην «φακα» της αστυνομίας αλλοδαποί για κλοπές σε καταστήματα που διαπράχθηκαν πριν μήνες


Εξιχνίαση κλοπής

Εξιχνιάστηκε, μετά από εμπεριστατωμένη έρευνα της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Μυτιλήνης, περίπτωση διάρρηξης - κλοπής, που διαπράχθηκε προ τριμήνου περίπου, σε κατάστημα, στη Μυτιλήνη.

Ταυτοποιήθηκε για την εμπλοκή του στη συγκεκριμένη υπόθεση, ένας αλλοδαπός, ο οποίος κατηγορείται για τα αδικήματα της κλοπής και της πρόκλησης φθορών.

Ειδικότερα, μετά από κατάλληλη αξιολόγηση και αξιοποίηση στοιχείων, που πραγματοποιήθηκε από το Τμήμα Εγκληματολογικών Ερευνών της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Βορείου Αιγαίου, με τη συνδρομή της Υποδιεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών Βορείου Ελλάδος, προέκυψε ότι ο δράστης μπήκε στο προαναφερόμενο κατάστημα, παραβιάζοντας είσοδο και αφαίρεσε το χρηματικό ποσό των -50- ευρώ, ενώ προκάλεσε και φθορές.

Προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Μυτιλήνης.

Εξιχνίαση κλοπής

Εξιχνιάστηκε, μετά από εμπεριστατωμένη έρευνα της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Μυτιλήνης, περίπτωση διάρρηξης - κλοπής, που διαπράχθηκε προ διμήνου περίπου, σε κατάστημα, στη Μυτιλήνη.

Ταυτοποιήθηκε για την εμπλοκή του στη συγκεκριμένη υπόθεση, ένας αλλοδαπός, ο οποίος κατηγορείται για το αδίκημα της κλοπής.

Ειδικότερα, μετά από κατάλληλη αξιολόγηση και αξιοποίηση στοιχείων, που πραγματοποιήθηκε από το Τμήμα Εγκληματολογικών Ερευνών της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Βορείου Αιγαίου, με τη συνδρομή της Υποδιεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών Βορείου Ελλάδος, προέκυψε ότι ο δράστης μπήκε στο προαναφερόμενο κατάστημα, παραβιάζοντας παράθυρο και αφαίρεσε χρηματικό ποσό, δύο (2) φορητούς ηλεκτρονικούς υπολογιστές, καθώς και φιάλες με αλκοολούχα ποτά, συνολικής αξίας -800- ευρώ.

Προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Μυτιλήνης.