Απολυμάνσεις στην Μορια και σε χωριά του Δήμου Μυτιλήνης


Συνεχίζονται από κλιμάκιο της Αντιδημαρχίας Καθαριότητας οι απολυμάνσεις σε δημόσιους χώρους στα χωριά του Δήμου Μυτιλήνης.

Το τελευταίο διήμερο πραγματοποιήθηκαν απολυμάνσεις στα χωριά Μόρια, στον περιβάλλοντα χώρο του ΚΥΤ, Μυστεγνά, Αφάλωνα, Θερμή, Καγιάνι και Αγ. Μαρίνα. Οι απολυμάνσεις θα συνεχίζονται καθόλη τη διάρκεια της πανδημίαςΗ ανακοίνωση του Συλλόγου Κατοίκων Μόριας, Παναγιούδας και όμορων Κοινοτήτων

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ο Σύλλογος Κατοίκων Μόριας, Παναγιούδας και όμορων Κοινοτήτων ευχαριστεί θερμά το Δήμαρχο Μυτιλήνης κ. Κύτελη, τον Αντιδήμαρχο καθαριότητας κ. Δαγκλή και τον Αντιδήμαρχο Πολιτικής Προστασίας κ. Φραντζέσκο, οι οποίοι ανταποκρίθηκαν στο αίτημα του Συλλόγου μας για απολύμανση της περιοχής λόγω κορονοιού και πραγματοποίησαν το Σάββατο 11 Απριλίου 2020 αντιικό ψεκασμό του χωριού της Μόριας και της γύρω περιοχής .

Ευχαριστούμε και την Περιφέρεια Β.Α.για τον επικείμενο αντικουνουπικό ψεκασμό της περιοχής μας , ο οποίος απ΄ότι μαθαίνουμε, έχει προγραμματιστεί εντός των επόμενων ημερών της εβδομάδας,ανταποκρινόμενη επίσης στο ανάλογο αίτημά μας.
Καλό Πάσχα σε όλους

Ο Πρόεδρος του Συλλόγου                            Ο Γ. Γραμματέας

Α. Ψούνος                                                            Π. Δεληγιάννης