Σταμάτησαν οι αλλοδαποί και έπιασαν δουλειά οι ΡΟΜΑ- Συνεχόμενες κλοπές και ζημιές σε ξένες περιουσίες στη Λέσβο


Κλοπές χρημάτων, ποτών και καπνικών προϊόντων αλλά και ζημιές σε καταστήματα και οικίες ο απολογισμός της αστυνομίας

Σύλληψη ατόμου στη Μυτιλήνη, για απόπειρα κλοπής

Συνελήφθη, την (03-04-2020) στη Μυτιλήνη, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) του Αστυνομικού Τμήματος Μυτιλήνης, ένας ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για απόπειρα κλοπής.

Ειδικότερα και σύμφωνα με τα στοιχεία της έρευνας, ο συλληφθείς, μπήκε σε κατάστημα στην παραπάνω περιοχή και προσπάθησε να αφαιρέσει φιάλες με αλκοολούχα ποτά, αξίας -110- ευρώ περίπου, χωρίς ωστόσο να το κατορθώσει, καθώς έγινε αντιληπτός από υπάλληλο του καταστήματος.

Προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Μυτιλήνης.

Εξιχνιάστηκε περίπτωση διάρρηξης - κλοπής, σε κατάστημα στη Λέσβο

Εξιχνιάστηκε μετά από εμπεριστατωμένη έρευνα του Αστυνομικού Τμήματος Αγιάσου, περίπτωση, διάρρηξης - κλοπής, που διαπράχθηκε πριν από μία εβδομάδα περίπου, σε κατάστημα στην ευρύτερη περιοχή της Γέρας, στη Λέσβο.

Για τη συγκεκριμένη υπόθεση, ταυτοποιήθηκαν ως δράστες, τρείς (3) ημεδαποί και σε βάρος τους σχηματίσθηκε δικογραφία για το αδίκημα της κλοπής.

Ειδικότερα και σύμφωνα με τα στοιχεία της έρευνας, οι προαναφερόμενοι δράστες, μπήκαν στο κατάστημα παραβιάζοντας είσοδο και αφαίρεσαν χρηματικό ποσό, καπνικά προϊόντα, καθώς και είδη άμεσης κατανάλωσης.

Η σχηματισθείσα δικογραφία θα υποβληθεί στην αρμόδια Εισαγγελική Αρχή.

Σύλληψη ατόμου στη Λέσβο για απόπειρα κλοπής και πρόκληση φθορών

Συνελήφθη, την (03-04-2020) στην ευρύτερη περιοχή της Μυτιλήνης, μετά από άμεση κινητοποίηση αστυνομικών της Ομάδας της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής της Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Μυτιλήνης, ένας ημεδαπός, ο οποίος κατηγορείται για τα αδικήματα της απόπειρας κλοπής και της φθοράς ξένης ιδιοκτησίας.

Ειδικότερα και σύμφωνα με τα στοιχεία της έρευνας, χθες το πρωί, ο συλληφθείς, μπήκε σε οικία ημεδαπού στην παραπάνω περιοχή, παραβιάζοντας παράθυρο, με σκοπό την κλοπή, χωρίς ωστόσο να κατορθώσει να αφαιρέσει κάτι, ενώ προκάλεσε φθορές.

Την προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Μυτιλήνης.

Εξιχνιάστηκε περίπτωση διάρρηξης - κλοπής, σε κατάστημα στη Μυτιλήνη

Εξιχνιάστηκε μετά από εμπεριστατωμένη έρευνα της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Μυτιλήνης, περίπτωση διάρρηξης - κλοπής, που διαπράχθηκε πριν από ένα εικοσαήμερο περίπου, σε κατάστημα στη Μυτιλήνη.

Για τη συγκεκριμένη υπόθεση, ταυτοποιήθηκαν ως δράστες τρείς (3) ημεδαποί και σε βάρος τους σχηματίσθηκε δικογραφία για τα αδικήματα της κλοπής και της πρόκλησης φθορών.

Ειδικότερα και σύμφωνα με τα στοιχεία της έρευνας, οι δράστες, διέρρηξαν το προαναφερόμενο κατάστημα και αφαίρεσαν χρηματικό ποσό, ενώ προκάλεσαν και φθορές.

Η σχηματισθείσα δικογραφία θα υποβληθεί στην αρμόδια Εισαγγελική Αρχή.