Ευχαριστήριο από την ΔΑΠ-ΝΔΦΚ Μυτιλήνης προς τον πρόεδρο της ΔΕΥΑΛ και τον Δήμαρχο Μυτιλήνης


Ευχαριστήριο από την ΔΑΠ-ΝΔΦΚ Μυτιλήνης

Η ΔΑΠ-ΝΔΦΚ ΜΥΤΙΛΗΝΗΣ την Τρίτη 7 Απριλίου κατέθεσε αίτημα προς τον Δήμαρχο Μυτιλήνης με στόχο την απαλλαγή των φοιτητών της ακαδημαϊκής μονάδας της Μυτιλήνης από την καταβολή τελών προς την ΔΕΥΑΛ. Την Πέμπτη 9 Απριλίου όλοι μας γίναμε αποδέκτες της θετικής απάντησης των αρμοδίων μέσα από την επίσημη σελίδα του Δήμου Μυτιλήνης στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Σε αυτό το σημείο θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον Δήμαρχο Μυτιλήνης κ Στρατή Κύτελη και τον πρόεδρο της ΔΕΥΑΛ κ Γεώργιο Φλώρο και σε όλους συνέβαλαν για την αποδοχή του αιτήματος που κατέθεσε η παράταξη μας. Η αμεσότητα και η θετική απάντηση των αρμόδιων αποδεικνύουν ότι ο Δήμος Μυτιλήνης στέκεται δίπλα στην φοιτητική κοινότητα του νησιού.

Η ΔΑΠ-ΝΔΦΚ Μυτιλήνης από την πρώτη ημέρα ίδρυσης είναι η οργάνωση που εκπροσωπεί την συντριπτική πλειοψηφία των φοιτητών στο Πανεπιστήμιο Αιγαίου προτείνοντας σύγχρονες και ρεαλιστικές προτάσεις, δημιουργώντας σημαντικές τομές στην καθημερινότητα, στο Πανεπιστήμιο, αλλά και την πόλη που μας φιλοξενεί, τη Μυτιλήνη.

Ως ΔΑΠ ΝΔΦΚ Μυτιλήνης, ως η πρώτη δύναμη και η πιο ισχυρή φωνή Δημοκρατίας στο Πανεπιστήμιο Αιγαίου, δεσμευόμαστε απέναντι στους συμφοιτητές μας, στο ίδρυμα και στην τοπική κοινωνία να συνεχίσουμε να προτείνουμε σε πολιτικό, ακαδημαϊκό και κοινωνικό επίπεδο με γνώμονα το συμφέρον ΟΛΩΝ των φοιτητών. Με βασικό μας στόχο την διεκδίκηση ενός σύγχρονου Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου,  που θα είναι «κοιτίδα γνώσης ανάμεσα σε τρεις ηπείρους» θα συνεχίσουμε να διεκδικούμε τόσο εντός του ιδρύματος όσο και στην τοπική κοινωνία.

Εκ του Γραφείου Τύπου.

ΔΑΠ - ΝΔΦΚ ΜΥΤΙΛΗΝΗΣ ΥΠΕΥΘΥΝΑ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟΝ ΦΟΙΤΗΤΗ.