Το ευχαριστώ της Αντιδημαρχίας Εθελοντισμού του Δήμου Δυτικής Λέσβου στους δεκάδες εθελοντές και εθελόντριες


Η Αντιδημαρχία Εθελοντισμού του Δήμου Δυτικής Λέσβου, νιώθει την υποχρέωση αυτές τις Ημέρες του Πάσχα να ευχαριστήσει δημόσια τους δεκάδες εθελοντές και εθελόντριες που μέσα σε αυτήν την πολύ δύσκολη συγκυρία που βιώνουμε, ενισχύουν καθημερινά τις κοινωνικές δομές του Δήμου και όχι μόνο.

Τους συλλόγους και φορείς του τόπου, οι οποίοι από τις αρχές της υγειονομικής μας περιπέτειας, έκαναν ένα βήμα μπροστά, ειδικά για τους συνανθρώπους μας που βρίσκονται σε μεγάλη ανάγκη και χρειάζονται περισσότερο από ποτέ την βοήθεια. Με οφειλόμενη ειδική αναφορά στις ακούραστες κυρίες του «Σιτίζω» στην Καλλονή και στον αεικίνητο Γιώργο Κατσαρό.

«Η δημόσια αναγνώριση της προσφοράς τους, σε δύσκολους καιρούς, είναι το ελάχιστο που μπορεί να γίνει, για να εκφραστεί η ευγνωμοσύνη που νιώθουμε όλοι για τους αφανείς αυτούς ήρωες.

Και η δέσμευση η δική μου ως Αντιδημάρχου Εθελοντισμού με την ενθάρρυνση και καθοδήγηση του Δημάρχου μας Ταξιάρχη Βέρρου, πάλι δημόσια, είναι η ακόμα πιο ουσιαστική στήριξη των εθελοντικών δράσεων, στην κατεύθυνση ευαισθητοποίησης όλων μας, να προσπαθήσουμε να απαλύνουμε τις δυσχέρειες και τις ανισότητες. Καλή Ανάσταση σε όλους», δήλωσε η Αντιδήμαρχος Πολιτισμού, Εθελοντισμού και Νέας Γενιάς Ζαχαρούλα Ιωακείμ.