Πρόκληση: Δικογραφίες στους πολίτες που συμπαραστάθηκαν σήμερα στον 55χρονο που πυροβόλησε μετανάστες

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ

Προθεσμία για να απολογηθεί τη Δευτέρα το πρωί πήρε ο 55χρονος που την Τετάρτη το βράδυ πυροβόλησε τέσσερις μετανάστες σε αγροτική περιοχή του Αφάλωνα και τραυμάτισε δύο από αυτούς.

Σε βάρος του 55χρονου σχηματίστηκε δικογραφία για απόπειρα ανθρωποκτονίας από πρόθεση και για παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων .

Στο δικαστήριο για να του συμπαρασταθούν βρέθηκαν αρκετοί πολίτες κυρίως κάτοικοι των γύρω από το ΚΥΤ χωριών καθώς όπως υποστηρίζουν τα τελευταία πέντε χρόνια βιώνουν αλλεπάλληλα περιστατικά κλοπών και βανδαλισμών στις περιουσίες τους και δεν δικαιώνονται. Ο δικηγόρος μάλιστα του κατηγορουμένου κος Π. Κουφελος τους ζήτησε να διαλυθούν καθώς αντίκεινται στα μέτρα κατά του κορωνοϊού.

Σύμφωνα με πληροφορίες μας η αστυνομία σχηματίζει δικογραφίες για απείθεια αλλά και για παραβίαση των μέτρων αποφυγής διάδοσης του κορωνοϊού κατά των πολιτών που συγκεντρώθηκαν σήμερα έξω από το δικαστήριο.

Μάλιστα η ΕΛ.ΑΣ μέσω των βίντεο και των φωτογραφιών που έχουν αναρτηθεί σε ΜΜΕ της Λέσβου προσπαθεί να ταυτοποιήσει όσους ήταν σήμερα το πρωί στα δικαστήρια με σκοπό να κόψει τα ανάλογα πρόστιμα

Σίγουρα αυτό θεωρείτε μεγάλη πρόκληση από τις αστυνομικές αρχές που εξαντλούν όλη την αυστηρότητα τους πάνω σε ταλαίπωρους κτηνοτρόφους και αγρότες που εδώ και χρόνια οι αρχές τους εμπαίζουν βλέποντας τις περιουσίες τους να καταστρέφονται και να λεηλατούνται.