«Γλυκό» Πάσχα στο Ζαχαροπλαστείο “ΠΑΝΤΑΖΗ”-Ασκληπιού 55 Μυτιλήνη (ΦΩΤΟ)


Να γλυκάνει και να αλλάξει τη διάθεση των πελατών του προσπαθεί το Ζαχαροπλαστείο “ΠΑΝΤΑΖΗ”, καθώς αποφάσισε να αλλάξει την «εικόνα» των πασχαλινών σοκολατένιων... εδεσμάτων και να την προσαρμόσει στις συνθήκες που βιώνουμε άπαντες κατά την περίοδο της πανδημίας του κορονοϊού.

''Πηγαίνοντας μια βόλτα στην οδό Ασκληπιού στην Μυτιλήνη δεν μπορούμε να μην σταματήσουμε στο ζαχαροπλαστείο «ΠΑΝΤΑΖΗ» !


Η βιτρίνα του είναι πασχαλινή γεμάτη χρώματα, τα σοκολατένια αυγά μοιάζουν με όμορφα στολίδια που θέλεις να τα αγοράσεις όλα-είναι σωστά έργα τέχνης!!!  


Για το Πασχαλιάτικο τραπέζι σας προτείνουμε:

το αγνό τσουρέκι παραγωγής μας, σε παραδοσιακή γεύση
τα ολόφρεσκα πασχαλινά κουλούρια 
νηστίσιμα σιροπιαστάΤα ζαχαροπλαστείο «ΠΑΝΤΑΖΗ» σας καλεί  να το γνωρίσετε από κοντά για να ζήσετε ένα υπέροχο ταξίδι γεύσεων!

Τα σοκολατένια πασχαλινά αυγά από τον "Πανταζή" αποτελούν το σήμα κατατεθέν της εποχής και συνδυάζουν την πλούσια και ποιοτική σοκολάτα με το μεράκι του Βασίλη και του Παναγιώτη. Ευφάνταστα σχέδια, φτιαγμένα ειδικά για να ξετρελαίνουν, κοσμούν τα πασχαλινά αυγά του "Ζαχαροπλαστείου Πανταζή" στην  Ασκληπιού 55.

Επιλέξτε μέσα από μια μεγάλη ποικιλία πεντανόστιμων γλυκών, φτιαγμένων με μεράκι και από τα πιο αγνά υλικά!


Μένουμε σπίτι.....αλλά ΣΤΕΛΝΟΥΜΕ στα ΒΑΦΤΙΣΤΗΡΙΑ σας η σε όποιον άλλο επιθυμείτε Σε Συσκευασία Δώρου ... ...το πασχαλινό τσουρέκι ,το χειροποίητο σοκολατένιο αυγό σε σχέδια που εσείς θα επιλέξετε !!!!!!
Παραγγελίες ️22510 27032 6973037808 6980732337

Ζαχαροπλαστείο «ΠΑΝΤΑΖΗ»: αδιαπραγμάτευτη ποιότητα! 

Κοντά σας από το 1927 στην Μυτιλήνη:  Ασκληπιού 55 Τηλέφωνα: 22510-27032, 695-8075363 ΚΑΙ 697-3037808, email: yematopoios@yahoo.gr


Το ζαχαροπλαστείο «ΠΑΝΤΑΖΗ» σας εύχεται

Καλή Ανάσταση και καλό Πάσχα

Καλή Ανάσταση, καλό Πάσχα. Ο Χριστός ας μας δώσει την δύναμη για την δική μας ανάσταση, απο το σκοτάδι στο φώς.