Τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης σε 300 ευπαθείς κοινωνικά οικογένειες από τον Δήμο Μυτιλήνης (PICS)


Διανομή τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης σε συνολικά 300 οικογένειες και μονοπρόσωπα νοικοκυριά

Ο Δήμος Μυτιλήνης, έχοντας ως στόχο την αντιμετώπιση της ανέχειας και του κοινωνικού αποκλεισμού, βρίσκεται στο πλευρό των ατόμων που ανήκουν στις ευπαθείς κοινωνικά ομάδες και συγκεκριμένα των απόρων, καθώς και των ατόμων που βρίσκονται σε κατάσταση φτώχειας ή απειλούνται από αυτή και υποστηρίζει άτομα και οικογένειες που αποδεδειγμένα αδυνατούν να καλύψουν βασικές βιοτικές τους ανάγκες.

Ο Δήμος μας υλοποίησε δράση που αφορούσε τη διανομή τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης σε συνολικά 300 οικογένειες και μονοπρόσωπα νοικοκυριά, που ανήκουν σε ευάλωτες κοινωνικά ομάδες και κατοικούν μόνιμα στις δημοτικές ενότητές του.

Για την υλοποίηση της δράσης αυτής, ο Δήμαρχος Μυτιλήνης, Στρατής Κύτελης, ευχαριστεί θερμά όλους τους  αρωγούς και συμπαραστάτες που συνέβαλαν στην ολοκλήρωσή της.

Ειδικότερα, ευχαριστεί για τη σημαντική βοήθεια την Εταιρεία «PERNOD RICARD πρώην «ΕΠΟΜ» για την προσφορά προϊόντων και ειδών πρώτης ανάγκης, καθώς και τους εθελοντές και Αντιδημάρχους, που βοήθησαν στην μεταφορά, συσκευασία και επίβλεψη της δράσης.

Είναι ιδιαίτερα ελπιδοφόρο, στη δύσκολη περίοδο που διανύει η πατρίδα μας, να είναι ακόμη  ζωντανές οι αξίες της αλληλοβοήθειας και της αλληλεγγύης προς τον συνάνθρωπο και να αποτελούν ένα ισχυρό ηθικό κίνητρο και για άλλες τέτοιες δράσεις από τον Δήμο μας.

Ευχόμαστε σε όλους Καλή Ανάσταση και Καλό Πάσχα.