Foxbet: Virtual Sports – Τι είναι, κόλπα και συστήματα


Τα Virtual Sports (εικονικά αθλήματα) είναι διασκεδαστικά, χαρακτηρίζονται από ρεαλιστικό gameplay, ενώ βασικό τους ατού είναι η διαθεσιμότητα. Στις περισσότερες πλατφόρμες, μπορείτε να τα δοκιμάσετε καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας, όλη την εβδομάδα, γεγονός που προσφέρει συχνότερες επιλογές για στοιχηματισμό. Παράγοντας «κλειδί» για τους φίλους των «VS» είναι ο ουσιαστικά μηδενικός χρόνος αναμονής (90 sec) αλλά και η διάρκειά τους, που στις περισσότερες των περιπτώσεων δεν ξεπερνά τα τρία λεπτά. Η υψηλής ευκρίνειας ζωντανή μετάδοση των αγώνων συμπληρώνουν επαρκώς μαζί με τα ανωτέρω την απάντηση στο ερώτημα «Γιατί να παίξω Virtual Sports».

Μάθε τα πάντα για τα virtual sports

Tι θα δείτε σε αυτό το άρθρο:
  • Τι είναι τα Virtual Sports και πως παίζονται
  • Τα διαθέσιμα εικονικά αθλήματα
  • Κόλπα και συμβουλές (tips)
  • Τα πλεονεκτήματα χρήσης τους

Πώς θα παίξετε Virtual Sports
Για να παίξει κάποιος Virtual Sports, το μόνο που χρειάζεται είναι να έχει λογαριασμό σε μία στοιχηματική πλατφόρμα. Η διαδικασία είναι απλή και αρκεί ο παίκτης να κλικάρει στο αντίστοιχο πεδίο με τα Virtual Sports που θα τον μεταφέρει στο πρόγραμμα της ημέρας ανά προσφερόμενο εικονικό άθλημα. Επόμενο βήμα είναι η επιλογή σπορ, ενώ ακολουθεί το ποντάρισμα σε μία ή περισσότερες αγορές.
Τι παιχνίδια υπάρχουν
Όπως και στα πραγματικό αθλητισμό, έτσι και στον εικονικό… το ποδόσφαιρο αποτελεί τον «Βασιλιά των σπορ», ενώ ακολουθούν σε δημοφιλία το τένις και το μπάσκετ. Το δικό τους κοινό έχουν επίσης οι ιπποδρομίες και κυνοδρομίες, ενώ ανάμεσα στα παιχνίδια που προσφέρονται είναι επίσης η ποδηλασία, τα motorsports, το speedway και οι κούρσες με άρματα.
Virtual Ποδόσφαιρο
Η Virtual Football League (VFL) αποτελεί τη δημοφιλέστερη εικονική λίγκα ποδοσφαίρου και μπορείτε να την βρείτε στις περισσότερες πλατφόρμες που προσφέρουν Virtual Sports.
Η VFL αποτελείται από 16 ομάδες και κάθε σεζόν διεξάγονται συνολικά 30 αγωνιστικές, οι οποίες χωρίζονται στις εξής φάσεις: «Pre League», «Matchday Loop» και «Post League». Η πρώτη φάση αρχίζει πριν την έναρξη της σεζόν και έχει διάρκεια 2,5 λεπτά. Η δεύτερη φάση που ακολουθεί είναι ουσιαστικά οι αγωνιστικές και κάθε αναμέτρηση έχει διάρκεια 4:35 λεπτά. Τέλος, η 3η φάση έχει διάρκεια 60 δευτερόλεπτα, ενώ μετά την ολοκλήρωση της σεζόν, ξεκινά άμεσα η επόμενη.
Οι στοιχηματικές αγορές που προσφέρονται στη VFL είναι: «νικητής αγώνα», «νικητής αγώνα με χάντικαπ», «over/under 2.5», «αποτέλεσμα πρώτου ημιχρόνου», αλλά και «τελικό σκορ». Τα στοιχήματα γίνονται δεκτά μόνο πριν την έναρξη των αγώνων, όμως παράλληλα είναι ανοιχτές οι αγορές για τις επόμενες αγωνιστικές.
Στον Stoiximan δεν προσφέρεται η VFL, αλλά διαθέσιμη είναι μία κατηγορία που μοιάζει πολύ με την ελληνική, καθώς μεταξύ άλλων υπάρχουν ομάδες όπως: Δικέφαλος, Τριφύλλι, Αιώνιος, Κρήτες. Οι αναμετρήσεις στην κατηγορία αυτή ξεκινούν κάθε τέσσερα λεπτά και οι προσφερόμενες αγορές είναι: «αποτέλεσμα αγώνα», «τελικό σκορ», «διπλή ευκαιρία», «συνολικά γκολ» και «over / under».

Virtual Tennis
Οι αγώνες στο εικονικό τένις είναι διαθέσιμοι 24 ώρες κάθε ημέρα στις διαδικτυακές πλατφόρμες, με τις αγορές να είναι ανοιχτές μόνο για pre-game πονταρίσματα.
Συγκεκριμένα στο Virtual tennis τα προσφερόμενα στοιχήματα είναι: «νικητής», «ακριβές σκορ», «νικητής πρώτου σετ» και «συνολικοί πόντοι». Η διάρκεια του κάθε αγώνα ποικίλει και εξαρτάται από την εξέλιξή του, όμως δεν ξεπερνά τα τέσσερα λεπτά.

Εικονικές Ιπποδρομίες
Οι εικονικές ιπποδρομίες ή αλλιώς Horse Racing ξεχωρίζουν για τα καταπληκτικά γραφικά, ενώ η κούρσα ξεκινάει «κατά παραγγελία»: εκκίνηση μόλις γίνει επιλογή και τοποθέτηση στοιχήματος.
Όσον αφορά τις διαθέσιμες αγορές, αυτές είναι: «στοίχημα νίκης-γκανιάν», «στοίχημα κατάταξης-Forecast», «στοίχημα πρόγνωσης-πλασέ» και «τρικάστ». Σημειώνεται πως δεν γίνονται δεκτά στοιχήματα κατά τη διάρκεια της κούρσας.

Virtual Dog Racing
Όπως οι virtual ιπποδρομίες, έτσι και οι εικονικές κυνοδρομίες εκκινούν «κατά παραγγελία», δηλαδή με την τοποθέτηση του στοιχήματός σας και διαρκούν μόλις λίγα δευτερόλεπτα.
Ταυτόσημες με αυτές στις εικονικές ιπποδρομίες είναι οι προσφερόμενες αγορές στις Virtual κυνοδρομίες. Συγκεκριμένα, προσφέρονται οι: «στοίχημα νίκης», «στοίχημα κατάταξης», «στοίχημα πρόγνωσης» και «τρικάστ». Όπως και στα ανωτέρω αθλήματα, έτσι και στο dog racing δεν υπάρχουν live αγορές για στοιχηματισμό.

Virtual Sports Κόλπα (Συμβουλές και tips)
Η τεχνολογία μαζί με την χρήση των ειδικών εφέ και ηχητικών στα Virtual Sports προσφέρει δίχως αμφιβολία μία πολύ καλή προσομοίωση της πραγματικότητας. Ωστόσο, πρέπει να γίνει διακριτό πως τα Virtual έχουν μεταξύ άλλων μία πολύ βασική διαφορά με το στοίχημα στα πραγματικά αθλήματα. Τα αποτελέσματα στα Virtual Sports προέρχονται από Γεννήτρια Τυχαίων Αριθμών (RNG), ίδιου τύπου που χρησιμοποιείται σε όλα τα παιχνίδια καζίνο.
Ως εκ τούτου, ο τρόπος που διαβάζονται τα στατιστικά αλλά και ενδεχόμενα head2head μεταξύ των ομάδων δεν είναι ο ίδιος με αυτόν στο «πραγματικό» στοίχημα.

  • Σύστημα… που κερδίζει, δεν αλλάζει
Είναι σύνηθες ο κάθε παίκτης του στοιχήματος να αναπτύσσει μόνος του ένα μοντέλο ή αλλιώς μία στρατηγική που τον πληρώνει τις περισσότερες φορές. Ένα από τα πιο δημοφιλή συστήματα παιξίματος στα εικονικά σπορ είναι το «στοίχημα στην αδύναμη ομάδα». Από τη στιγμή που τα αποτελέσματα προέρχονται από Γεννήτρια Τυχαίων Αριθμών, ομάδες που δεν τα πήγαν καλά τις προηγούμενες σεζόν στο εικονικό ποδόσφαιρο, είναι πιθανόν να έχουν περισσότερες νίκες την επόμενη σεζόν, ακόμα και αν αυτή ξεκίνησε με σερί ηττών. Το μοτίβο αυτό σε συνδυασμό με τις υψηλότερες αποδόσεις που προσφέρονται αυτές οι ομάδες είναι πιθανό να αποτελέσει μία άκρως επιτυχημένη στρατηγική.
  • Υπομονή, η «απαραίτητη»
Όπως συμβαίνει άλλωστε και σε όλα τα τυχερά παιχνίδια, έτσι και στα Virtual Sports, η υπομονή θεωρείται αρετή. Οι παίκτες που στοιχηματίζουν στα εικονικά αθλήματα, πρέπει να είναι συνετοί όσον αφορά τα πονταρίσματά τους και να στοχεύουν σε ένα σταθερό κέρδος. Από τη στιγμή που δεν υπάρχουν παράγοντες όπως φόρμα, εξωαγωνιστικά ζητήματα όπως στο πραγματικά αθλήματα και τα αποτελέσματα προκύπτουν από Γεννήτρια Τυχαίων Αριθμών, δεν χρειάζονται «ανοίγματα».
  • Το «Γνώθι σαυτόν»
Το μεγαλύτερο ίσως «κόλπο» στα Virtual Sports είναι να υπάρχει εγκράτεια και να γνωρίζει ο παίκτης πότε πρέπει να σταματήσει. Το Υπεύθυνο Παιχνίδι είναι απαραίτητο να τηρείται, καθώς σε διαφορετική περίπτωση θα υπάρχουν σημαντικές απώλειες. Δεν πρέπει να ξεχνάμε πως τα κερδισμένα σερί είναι βέβαιο πως κάποια στιγμή θα σταματήσουν, ενώ θα έρθουν και οι άτυχες ημέρες.
  • Είναι ασφαλές να ποντάρετε στα Virtual Sports;
Το ερώτημα που απασχολεί σχεδόν την πλειοψηφία των παικτών του στοιχήματος, είναι κατά πόσο είναι ασφαλές να ποντάρουν στα εικονικά αθλήματα, από τη στιγμή που στην ουσία έχουν να αντιμετωπίσουν τον υπολογιστή. Η ανεξάρτητη γεννήτρια τυχαίων επιλογών/αριθμών (RNG), διασφαλίζει ότι τα αποτελέσματα των γεγονότων προκύπτουν έπειτα από διάφορες ακολουθίες αλγορίθμων, οι οποίες όμως είναι βασισμένες και στις πραγματικές επιδόσεις των ομάδων. Η αξιοπιστία της γεννήτριας RNG εξετάζεται από ανεξάρτητους οργανισμούς εμπειρογνωμόνων και πιστοποίησης, όπως η eCOGRA, η QUINEL, η Technical Systems Testing, οι οποίοι παρέχουν τα πιστοποιητικά ασφάλειας και αξιοπιστίας στις πλατφόρμες που προσφέρουν στοίχημα Virtual Sports.

Ποιες πλατφόρμες λογισμικών υπάρχουν στα εικονικά αθλήματα
Όλο και περισσότερες είναι οι πλατφόρμες που δημιουργούν λογισμικά για virtual sports, με τις πιο γνωστoύς παρόχους λογισμικών να είναι οι BetRadar, EveryMatrix, SBTech, EGlobalbet, Kiron Interactive, PlayTech και Inspired Gaming, οι οποίες “εφοδιάζουν” τις online στοιχηματικές πλατφόρμες με software για τα εικονικά σπορ. Η εξέλιξη των λογισμικών προχωρά με ταχύτατους ρυθμούς και οι πλατφόρμες προσπαθούν να κάνουν τα παιχνίδια όσο πιο ρεαλιστικά γίνεται. Αντιγράφουν τις κινήσεις των παικτών, το στυλ παιχνιδιού τους και οτιδήποτε άλλο μπορεί να τις βοηθήσει να προσφέρουν τη μέγιστη ρεαλιστική εμπειρία παιχνιδιού, ενώ παράλληλα βελτιώνονται συνεχώς τα γραφικά.

Γιατί να παίξετε στα Virtual Sports
Τα εικονικά αθλήματα είναι άκρως διασκεδαστικά, έχουν ρεαλιστικό gameplay, ενώ είναι διαθέσιμα 24 ώρες το 24ωρο, εφτά μέρες την εβδομάδα και ανά πάσα στιγμή μπορείτε να παίξετε. To υψηλής ποιότητας Live Streaming των αγώνων είναι ένα βασικό ατού των Virtual Sports, ενώ ένα ακόμα πλεονέκτημα τους είναι το γεγονός ότι δεν υπάρχει σχεδόν καθόλου αναμονή, αφού οι αγώνες ξεκινούν κάθε 90 δευτερόλεπτα ενώ διαρκούν το πολύ τρία λεπτά. Η απλότητα και η ευκολία των παιχνιδιών, η γκάμα των στοιχηματικών αγορών για κάθε άθλημα, όπως και η παροχή στατιστικών στοιχείων συμπληρώνουν τα πλεονεκτήματα των εικονικών αθλημάτων.