Foxbet: Roda, τσάντα και… κοπάνα


Γράφει στο Foxbet ο Κώστας Φίλιος. Διαβάστε εδώ τα πάντα για το παμε στοιχημα live.

Η Μπρέντα πίστεψε πως μπορούσε να προκριθεί στον τελικό του Κυπέλλου και μάλλον υπερτίμησε τις δυνατότητές της μεσοβδόμαδα, γνωρίζοντας ντροπιαστική ήττα από τη Φέγενορντ (με 7-1), από την οποία καλείται να συνέλθει. Βέβαια και μόνο που πήγε στα ημιτελικά, αποκλείοντας Αϊντχόφεν και Άλκμααρ είναι αξιομνημόνευτο. Απλά και τα 7 γκολ δύσκολα…

χωνεύονται. Ιδιαίτερα από τη στιγμή που η Μπρέντα έχει απογοητεύσει στο πρωτάθλημα, όπου θα έπρεπε να διεκδικεί τον τίτλο και βρίσκεται στο -16 από την πρωτοπόρο Καμπούρ. Ουσιαστικά είναι χωρίς ενεργό στόχο, αφού έχει πάρει εισιτήριο για τα πλέι οφ (μέσω της 1ης περιόδου) και δεν μπορεί ρεαλιστικά να καλύψει τους 12 βαθμούς που είναι η 2η θέση (και η απευθείας άνοδος), μέσα σε 9 αγωνιστικές. Απόψε μάλιστα θα έχει εκτός και τον καλύτερο αμυντικό της, τον Ισπανό στόπερ Ριέρα.

Η Ρόντα τα έχει κάνει… μαντάρα φέτος, διανύει μία από τις χειρότερες σεζόν στην ιστορία της. Ταλανίστηκε από οικονομικά και διοικητικά προβλήματα, της έχουν αφαιρεθεί βαθμοί και βρίσκεται στην 17η θέση. Βέβαια, εσχάτως έχει «στρώσει» αγωνιστικά. Μετά τις εντός προγράμματος ήττες από τις πρωτοπόρους Καμπούρ, Ντε Γκράαφσαπ (αμφότερες εκτός με σκορ 2-0), ήρθε το εντυπωσιακό 5-0 επί της Ντόρντρεχτ, με το οποίο η Ρόντα τερμάτισε αρνητικό σερί 15 αγωνιστικών. Ο υπηρεσιακός τεχνικός Φερνμπέρν θα καθίσει στον πάγκο της για τελευταία φορά απόψε, καθώς δεν έχει το απαιτούμενο δίπλωμα για να συνεχίσει περαιτέρω και θα τον αντικαταστήσει ο Ρενέ Τροστ, με τον οποίο η Ρόντα το 2014-15 εξασφάλισε την άνοδο. Θα δει το αποψινό ματς, ίσως οι παίκτες να θέλουν να τον εντυπωσιάσουν ενόψει της συνέχειας.

Το τελευταίο πράγμα που έχει μείνει για διεκδίκηση για το σύλλογο του Κερκράντε είναι η 4η περίοδος, που ξεκινά από την τρέχουσα αγωνιστική. Δεν υπάρχει κάτι άλλο. Το ρόστερ της σίγουρα δεν είναι για τη 17η θέση, άλλα για παραπάνω. Εξωαγωνιστικά ήταν τα προβλήματα που την απασχόλησαν κατά τη διάρκεια της σεζόν και τα περισσότερα έχουν λυθεί. Πιστεύω πως το διπλό δεν είναι για απόδοση 10.00.