ΔΕΥΑ Λέσβου «Πληρωμές λογαριασμών μέσω e-banking, η ταχυδρόμου, η σε κατάστημα τράπεζας»


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Η ΔΕΥΑ Λέσβου με αίσθημα ευθύνης προς το προσωπικό και τους καταναλωτές της και ιδιαίτερα σε όσους ανήκουν στις ευπαθείς ομάδες (https://eody.gov.gr/loimoxi-apo-to-neo-koronoio-covid-19-o…/) τους προτρέπει να αποφύγουν για το επόμενο χρονικό διάστημα να μεταβούν στα γραφεία της επιχείρησης (Ελ. Βενιζέλου 13-17, Μυτιλήνη) προκειμένου να πληρώσουν τους λογαριασμούς τους ή να διεκπεραιώσουν οποιαδήποτε άλλη υπόθεσή τους, αποφεύγοντας τον συνωστισμό, συμβάλλοντας με αυτό τον τρόπο στην αποφυγή της εξάπλωσης του φαινομένου του κορονοϊού.

Ο ολοένα αυξανόμενος αριθμός κρουσμάτων από τον COVID-19 επιβάλλει να βρισκόμαστε, τόσο σε συλλογικό όσο και σε ατομικό επίπεδο σε διαρκή εγρήγορση, τηρώντας απαρέγκλιτα τις οδηγίες των αρμόδιων υπηρεσιών.

Εναλλακτικά οι καταναλωτές μπορούν να εξοφλήσουν τους λογαριασμούς ύδρευσης  μέσω της ηλεκτρονικής τραπεζικής συναλλαγής (e- banking) ή μέσω του ταχυδρόμου ή σε κατάστημα τραπέζης.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΤΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ:             22510 43600, ΕΣΩΤΕΡΙΚΑ: 112, 114, 124 και 135
22510 23843 , 22510 24444 , 22510 44444

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΗΣ ΔΕΥΑ ΛΕΣΒΟΥ : www.deyamyt.gr

Η ΔΕΥΑ ΛΕΣΒΟΥ λαμβάνει κάθε πρόσφορο μέσο για τη διαφύλαξη της δημόσιας υγείας στους χώρους των γραφείων της και στους χώρους των Εγκαταστάσεων Επεξεργασίας Λυμάτων στον Καρά Τεπέ και προχωρά σε απολύμανση των παραπάνω χώρων.

Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα οδηγίες όσοι προσέρχονται στα γραφεία της ΔΕΥΑΛΕΣΒΟΥ θα πρέπει να ακολουθούν πιστά τις οδηγίες του προσωπικού. Η διοίκηση της ΔΕΥΑ ΛΕΣΒΟΥ θέτει ως απόλυτη προτεραιότητα την εθελοντική υιοθέτηση προληπτικών μέτρων, προκειμένου να διασφαλίσει την υγεία των καταναλωτών και των εργαζομένων της. Για οποιοδήποτε πρόσθετο μέτρο θα υπάρξει σχετική ενημέρωση.


                                                                                    Από τη Διοίκηση