COVID-19 | Μόνο ηλεκτρονικά και τηλεφωνικά η εξυπηρέτηση στο Επιμελητήριο Λέσβου


Αναφορικά με τις τρέχουσες εξελίξεις γύρω από το ζήτημα εξάπλωσης του κορωνοϊού COVID-19 στη χώρα μας, η Διοίκηση του  Επιμελητηρίου Λέσβου, στο πλαίσιο των έκτακτων μέτρων πρόληψης κατά της διασποράς του ιού και με γνώμονα την προστασία του κοινωνικού συνόλου, του προσωπικού και των μελών μας, αποφάσισε ότι:

Αναστέλλεται  η  εξυπηρέτηση  με  φυσική  παρουσία  των  μελών μας από 16-3-2020

Οι επιχειρήσεις μέλη που αιτούνται πιστοποιητικά & αντίγραφα του Γ.Ε.ΜΗ., θα εξυπηρετούνται όπως τις προηγούμενες ημέρες, δηλαδή υποβάλλοντας αιτήσεις ηλεκτρονικά, στην Υπηρεσία Ηλεκτρονικής Υποβολής Αιτήσεων Καταχώρισης στο Γ.Ε.ΜΗ. (https://services.businessportal.gr/).

Οι επιχειρήσεις μέλη που θέλουν να κάνουν χρήση τις λοιπές υπηρεσίες του Επιμελητηρίου  για μητρώα – εγγραφές – πιστοποιητικά κλπ, παρακαλούνται να διατυπώνουν τα αιτήματα τους τηλεφωνικά ή μέσω email στο info@lesvos-chamber.com  ή στο τηλέφωνο: 2251028431 εσωτ.1και όλα τα έγγραφα που θα ζητούν, θα τους αποστέλλονται μέσω email.

Για οποιαδήποτε άλλο αίτημα ή συναλλαγή με το Επιμελητήριο Λέσβου, παρακαλούμε να επικοινωνείτε στα email chamber@lesvos-chamber.com  ή  info@lesvos-chamber.com ή στα τηλέφωνα:  2251029727 και  2251028431.

Καθήκον όλων μας είναι η προστασία της δημόσιας υγείας ακολουθώντας και τηρώντας πιστά τις οδηγίες των υγειονομικών αρχών της πολιτείας.