Χ. Αθανάσιου «Αδιόρθωτος ο βουλευτής Λέσβου του ΣΥΡΙΖΑ κ. Μπουρνούς»


Δήλωση του Βουλευτή Λέσβου της Ν.Δ Χ. Αθανασίου

Ο αδιόρθωτος κ. Μπουρνούς

Απορώ τι έχει πάθει ο κ. Μπουρνούς μαζί μου. Δεν φτάνει που δεν ασχολούμαι μαζί του, εκείνος, αντίθετα, δεν σταματά να ψευδολογεί. Τι είπε πάλι; Ότι εγώ «ενθαρρύνω ακροδεξιούς να προκαλούν και να τραμπουκίζουν στα μπλόκα».

Του απαντώ λοιπόν: που τα είδες αυτά κ. Μπουρνού και γιατί τέτοια ψέματα και τέτοιο μένος εναντίον μου; Εγώ πολιτικές σχολιάζω και δεν κάνω προσωπικές επιθέσεις. Μήπως, σε ενόχλησε η θέση μου για τη ζημιά που κάνατε ως ΣΥΡΙΖΑ στον τόπο μας; Ή μήπως γιατί η Κυβέρνησή μας με αποφασίστηκες κινήσεις ανέστειλε κάθε «προνόμιο» όσον εισέρχονται παράνομα στη χώρα μας και πλέον αποτελεσματικά φυλάσσει τα σύνορά μας, κάτι που εσείς επί πέντε χρόνια δεν κάνατε. Ή  μήπως, γιατί προχθές στο λιμανάκι της Θερμής φρόντισα να δοθούν νερό και τροφή στα παιδάκια και στις γυναίκες είκοσι μεταναστών και με προπηλάκισαν αυτοί που θεωρείς ότι ενθάρρυνα;
Είσαι νέος άνθρωπος και είναι κρίμα να βαφτίστηκες από τόσο νωρίς λαϊκιστής.

Όσον αφορά τις θέσεις τις δικές σου και του κόμματός σου οφείλω να σου τονίσω ότι: Και να πάψετε εσύ και οι όμοιοί σου να λέτε ψέματα για μένα εγώ δεν θα πάψω να λέω αλήθειες για σας!