Έκκληση από την Υπηρεσία Καθαριότητας & Ανακύκλωσης του Δήμου Μυτιλήνης για τα σκουπίδια


Η Υπηρεσία Καθαριότητας & Ανακύκλωσης του Δήμου Μυτιλήνης ζητάει την βοήθεια και την συνεργασία των πολιτών προκειμένου να διατηρήσουμε την πόλη μας καθαρή και να βοηθήσουμε τους υπαλλήλους που πασχίζουν για την υγεία μας.

Γι αυτό το λόγο ζητάμε από τους πολίτες να συμβάλουν στη διατήρηση της καλής εικόνας της πόλης μας ακολουθώντας τους παρακάτω βασικούς και απλούς κανόνες:

1. Να μην τοποθετείτε εκτός των κάδων απορρίμματα ή ανακυκλώσιμα υλικά.
2. Τα ανακυκλώσιμα υλικά να τα τοποθετείτε εντός των μπλε κάδων ανακύκλωσης, χύμα, συμπιεσμένα και καθαρά.
3. Για τον καλό συντονισμό της αποκομιδής ογκωδών αντικειμένων να ενημερώνετε την Υπηρεσία στον τηλεφωνικό αριθμό 22510-25555 πριν τα βγάλετε για αποκομιδή.

Υπενθυμίζουμε ότι ογκώδη αντικείμενα και κλαδιά δεν θα πρέπει να τοποθετούνται εντός των κάδων, διότι, αφενός μεν γεμίζουν τους κάδους με αποτέλεσμα να μένουν έξω τα απορρίμματα και να διασκορπίζονται, αφετέρου δε, μπορεί να προκαλέσουν μεγάλη ζημιά στα απορριμματοφόρα οχήματα.

Σε κάθε περίπτωση, για την επίλυση προβλημάτων καθαριότητας μπορείτε να έρχεστε σε επικοινωνία με την υπηρεσία Καθαριότητας & Ανακύκλωσης της Δ.Ε. Μυτιλήνης στο τηλέφωνο 2251025555 ή μέσω email στη διεύθυνση kathariotita.lesvou@gmail.com.

Ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας & Ανακύκλωσης
Δαγκλής Ευστράτιος