Μπλόκο από τον ΚΥΜ σε 7 κιλά χασίς στο λιμάνι της Μυτιλήνης


Στη σύλληψη ενός 22χρονου αλλοδαπού προέβησαν, πρωινές ώρες σήμερα, στελέχη της Περιφερειακής Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών (Π.Ο.ΔΙ.Ν.) του Κεντρικού Λιμεναρχείου Μυτιλήνης, για παράβαση του  νόμου 4139/2013 “περί εξαρτησιογόνων ουσιών”.

Συγκεκριμένα, κατά τον κατάπλου Ε/Γ-Ο/Γ πλοίου στο λιμένα Μυτιλήνης ν. Λέσβου, προερχόμενο από Πειραιά και Χίο και μετά από ένδειξη σκύλου ανίχνευσης ναρκωτικών ουσιών ''ΚΥΜ'', εντοπίστηκε ένα (01) ύποπτο δέμα με στοιχεία παραλήπτη του ανωτέρω συλληφθέντα, το οποίο τέθηκε σε παρακολούθηση, και πρωινές ώρες σήμερα, προσήλθε με δίκυκλο όχημα ο 22χρονος για την παραλαβή του.


Το ανωτέρω δέμα, αφού παρελήφθη από τον εν λόγω αλλοδαπό,  διαπιστώθηκε ότι περιείχε μία (01) πλαστική συσκευασία που περιείχε φυτικά αποσπάσματα κάνναβης, συνολικού βάρους 7.100,56 gr.

Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Μυτιλήνης που διενεργεί την προανάκριση, κατασχέθηκε η εν λόγω ποσότητα ναρκωτικής ουσίας, μια (01) συσκευή κινητής τηλεφωνίας, το χρηματικό ποσό των σαράντα ευρώ (40,00€), καθώς και το ανωτέρω δίκυκλο όχημα.