Σε χωριό του Δήμο Δυτικής Λέσβου το 3ο κρούσμα κορονοιου- Μήνυμα του δημάρχου Δυτικής Λέσβου


Το τρίτο κρούσμα αφορά γυναίκα της τρίτης ηλικίας που είχε ταξίδεψε στην Αθήνα και επιστρέφοντας στη Μυτιλήνη εκδήλωσε συμπτώματα και νοσηλεύεται στο νοσοκομείο Μυτιλήνης.

Αρχίζουν τα δύσκολα για την Λέσβο με τον Κορονοϊό, καθώς επιβεβαιώθηκε το τρίτο θετικό κρούσμα μετά το περιστατικό από το Πλωμάρι και ένα δεύτερο περιστατικό Μυτιληνιού ο οποίος αναρρώνει στο σπίτι του στη Μυτιλήνη σε περιορισμό έχοντας επιστρέψει από την Ταϊλάνδη ενώ η σύζυγος του νοσηλεύεται με συμπτώματα λοίμωξης του αναπνευστικού στο Βοστάνειο νοσοκομείο και αναμένονται αύριο τα αποτελέσματα.


Και μια θετική εξέλιξη, η 45χρονη από το Πλωμάρι που ήταν το πρώτο θετικό κρούσμα στη Λέσβο είναι απόλυτα υγιής και σήμερα το μεσημέρι επέστρεψε στο χωριό της.

Μήνυμα του δημάρχου Δυτικής Λέσβου Τ. Βερρου

Μήνυμα του Δημάρχου Δυτικής Λέσβου Ταξιάρχη Βέρρου με αφορμή την επιβεβαίωση κρούσματος κορωνοϊού σε χωριό του Δήμου Δυτικής Λέσβου:

«Σε χωριό του Δήμου μας διαγνώστηκε κρούσμα σε ηλικιωμένη. Επειδή αρχικά δεν ήταν βέβαιη η διάγνωση- μετά θεωρήθηκε θετική-θα επαναληφθεί ο έλεγχος . Ήδη εφαρμόζονται τα προβλεπόμενα.

Καλώ τους δημότες να παραμείνουν ψύχραιμοι και να εφαρμόσουν αυστηρά τα μέτρα που έχουν ληφθεί. Ο χειρότερος σύμβουλος είναι ο πανικός.

Εμείς θα κάνουμε ότι είναι απαραίτητο, σύμφωνα πάντα με τις οδηγίες. Βέβαια δεν μας αρκεί η πανδημία, έχουμε και τις αφίξεις σε δύο σημεία του Δήμου. Παλεύουμε όμως να αντιμετωπίσουμε και αυτό το πρόβλημα».