Κάδοι γεμάτοι σκουπίδια: Απαράδεκτες εικόνες έξω από το σχολικό συγκρότημα στην περιοχή της Αγίας Φωτεινής (Pics)


Το πρόβλημα με την ελλιπή διαδικασία της ανακύκλωσης και της περισυλλογής των ανακυκλώσιμων ειδών, αλλά και η προβληματική όπως φαίνεται περισυλλογή των σκουπιδιών από διάφορες περιοχές της Μυτιλήνης  συνεχίζεται... 

Σοβαρές καταγγελίες για την κατάσταση που επικρατεί έξω από το σχολικό συγκρότημα του 4ου Γυμνασίου, 10ου δημοτικού και  8ου νηπιαγωγείου Μυτιλήνης έκαναν προς το LesvosPost δημότες, αλλά και εκπαιδευτικοί. 


Εδώ και μια βδομάδα τουλάχιστον η περιοχή της Αγίας Φωτεινής και γύρω από αυτή ζει στο έλεος των σκουπιδιών.

Όπως κατήγγειλαν περίοικοι, τα σημεία συλλογής ανακυκλώσιμων ειδών και άλλων απορριμάτων μπροστά ακριβώς από το εκπαιδευτήριο αλλά και σε άλλα σημεία στην συγκεκριμένη περιοχή, παρουσιάζουν τις τελευταίες ημέρες μια ασχήμια, ενώ έντονη είναι η μυρωδιά από τα σκουπίδια σε ακτίνα πολλών μέτρων.


Μάλιστα όπως μας ανέφεραν τις ημέρες που έβρεχε και είχε αέρα την περασμένη εβδομάδα όλα τα σκουπίδια είχαν παρασυρθεί μέσα στο δρόμο με αποτέλεσμα να είναι δύσκολη ακόμα και η κίνηση των οχημάτων.


"Δημιουργείται και αισθητικό θέμα και οπτική ρύπανση, αλλά και ζητήματα υγιεινής για τα μικρά παιδιά", ανέφεραν χαρακτηριστικά.

Δεν ξέρουμε για ποιο λόγο έχουν ξεχάσει την συγκεκριμένη περιοχή στην Αντηδημαρχια καθαριότητας αλλά πρέπει να παρέμβει σήμερα κιόλας ώστε να μαζευτούν τα σκουπίδια..

Οι φωτογραφίες παρακάτω είναι χαρακτηριστικές