Δύσκολη νύχτα στην Συκαμιά- Άνοιξε την δομή για λίγη ώρα ο Βερρος (Pics)


Αφίξεις πολλών μεταναστών είχαμε χθές στην Συκαμιά.

Ανάμεσα στους ενήλικες ήταν και  πολλά παιδιά και βρέφη αναγκάζοντας τον δήμαρχο δυτικής Λέσβου να δώσει εντολή και να ανοίξει το κλειστό stage ώστε να μην ξεπαγιασουν.


Πάντως ο δήμαρχος Δυτικής Λέσβου διαμήνυσε πρίν από λίγο με ανάρτηση του ότι αυτή ήταν η τελευταία φορά πού το camp άνοιξε για ανθρωπιστικούς λόγους...


Ο κος Βέρρος δηλώνει μάλιστα ότι δεν πρόκειται να υποκύψει σε εκβιασμούς..

Αναλυτικά η ανάρτηση του:

"Είπαμε θα λέμε μόνο την αλήθεια και αυτό θα κάνουμε. Χτες ήταν μια δύσκολη νύχτα. Όλως τυχαίως 3 βάρκες στο Μόλυβο και την Σκαμνιά κατά τις 10 το βράδυ, την ημέρα που έκλεισε το Stage 2. Ειδικά η βάρκα της Σκαμνιάς, με παιδιά που υπέφεραν λόγω της θερμοκρασίας.Επέτρεψα  να ανοίξει η δομή για αυτά και μόνο, αναλαμβάνοντας προσωπικά την ευθύνη . Αλλά οι εκβιασμοί - ηθικοί και άλλοι - τέλος. Ο Δήμος Δυτικής Λέσβου δεν φέρει καμία ευθύνη για οτιδήποτε συμβεί σε οποιονδήποτε. Οι κρατικές υπηρεσίες πρέπει να κάνουν την δουλειά τους και να μη συνεργούν στις πιέσεις. Επιτέλους από τα εκατομμύρια που ξοδεύονται ας διατεθούν μερικές πενταροδεκάρες για να υπάρχουν λεωφορεία προκειμένου να γίνεται άμεσα η μεταφορά. Μέχρι εδώ. Το Stage 2 δεν πρόκειται να ξανανοίξει για οποιονδήποτε λόγο. Αυτό έγινε σαφές σήμερα, προς όλους."